Casatorit cu Carmen Gheorghita, o fosta prezentatoare tv, magnatul roman Frank Timis (55 de ani), creditat in prezent cu o avere de 350 de milioane de euro, nu a uitat niciodata de unde a plecat. Nascut la Baia Borsa (judetul Maramures), Timis a ridicat inca din 2007, in onoarea parintilor sai, o biserica din lemn in mijlocul padurii.

Pe usa de la intrarea in schitul Vinisorul- Vasile cel Mare este scris" Ziditu-sa acest sfant lacas prin jertfa si ctitoria credinciosului Timis Vasile (n.r.

numele real al milionarului) cu familia sub supravegherea staretului Pimen…Inscrie Doamne in cartea vietii pe cei care au muncit din greu, pe cei care au vegheat, cei care au desavarsit acest sfant lacas”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

De asemenea, la interior, Timis apare pictat pe un perete, semn de mare apreciere si de importanta. De altfel, dupa ce acum cativa ani a donat suficienti bani pentru ridicarea a patru manastiri in judetul Valcea, Timis a achizitionat recent un alt teren in muntii de langa statiunea Baia Borsa in care intentioneaza sa inalte un alt schit, de constructia caruia urmeaza sa se ingrijeasca rudele sale din oras. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si