Close sidebar
Close sidebar

Franta a invis Uruguay, scor 2-0, si este prima semifinalista a CM din Rusia

Reprezentativa Frantei a invins, vineri, cu scorul de 2-0, selectionata Uruguayului, intr-un meci din sferturile de finala ale Cupei Mondiale, disputant la Nijni Novgorod.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Golurile au fost marcate de Raphael Varane ’40 si Antoine Griezmann ’61.

Varane a inscris cu capul, dupa o lovitura libera executata de Griezmann.

Griezmann a stabilit scorul final cu un sut din afara careului, faza la care Muslera a avut contact cu mingea, dar a gresit si balonul a ajuns in plasa.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Uruguay: Muslera- Cáceres, Giménez, Godin, Laxalt – Torreira – Nández (Urretaviscaya ’73), Bentancur (Rodriguez ’59), Vecino- Luis Suárez, Stuani (Gomez ’59). Selectioner: Oscar Tabarez.

Franta: Lloris- Pavard, Varane, Umtiti, Lucas- Kanté, Pogba, Tolisso (Nzonzi ’80) – Mbappé (Dembele ‘88), Griezmann (Fekir '90+3)- Giroud.

Selectioner: Didier Deschamps.

Partida a fost arbitrata de argentinianul Nestor Pitana.

in semifinale, Franta va intâlni selectionata care se va impune in meciul Brazilia – Belgia, programat la ora 21.00, la Kazan.

Ultimele doua partide din sferturile de finala se vor disputa sâmbata: Suedia – Anglia (ora 17.00, Samara), Rusia – Croatia (ora 21.00, Soci).

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI