Close sidebar
Close sidebar

Frate si sora, ucisi de femeia platita sa aiba grija de ei. Bona era nemultumita de banii pe care ii primea

O fetita in varsta de 6 ani si fratiorul acesteia, de 2 anisori, au fost ucisi cu cruzime de femeia care trebuia sa aiba grija de ei.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Lucia si Leo au fost gasiti de catre mama lor in baia locuintei din New York, intr-o balta de sange. Ei au fost injunghiati mortal de catre bona in varsta de 53 de ani.
Mama micutilor s-a intors acasa cu cel de-al treilea copil, pe care il luase de la lectiile de inot. Cand a intrat in baie, femeia a avut un soc. Lucia si Leo zaceau fara suflare intr-o balta de sange, in cada.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Bona le-a spus anchetatorilor ca s-a razbunat in acest mod pe familie, cu care avea un conflict din cauza banilor. Faptul ca mama copiilor i-a spus sa faca curat in casa in ziua respectiva a fost picatura care a umplut paharul. Acest lucru a infuriat-o cumplit pe Yoselyn Ortega, care a ucis fara mila cei doi copilasi.
Ea a fost arestata si risca pana la 30 de ani de inchisoare, scrie Daily Mail. 

Sursa foto: New York Post

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI