Close sidebar
Close sidebar

Fratele adolescentului care si-a pus capul pe liniile de tren la Oradea s-a sinucis si el in urma cu 2 ani

Adolescentul de 16 ani din Oradea care, in noaptea de joi spre vineri, s-a sinucis punandu-si capul pe liniile de tren, se numeste Raul Popus si era fratele unuia dintre baietii care, in 2015, s-au aruncat de pe un bloc cu 10 etaje pe strada Sovata, Rafael Popus.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Rafael avea doar 15 ani, era elev in clasa a VIII-a la Grupul Scolar Vasile Voiculescu si era dependent de etnobotanice. Inainte sa moara, el fugise de acasa de o saptamana impreuna cu prietenul sau, Iosif Bocioc, un adolescent in varsta de 16 ani din Copacel, si stateau in cladirea parasita a fostului Hotel Parc din strada Republicii.

In seara zilei de 28 mai 2015, bauti si drogati fiind, Rafael si Iosif s-au urcat pe acoperisul blocului cu 10 etaje, din strada Sovata, si-au luat avant si s-au aruncat in gol.
Acum, tragedia s-a repetat. Fratele lui Rafael, Raul, elev la Colegiul Tehnic Mihai Viteazul, si-a luat zilele intr-un mod cumplit, fiind decapitat de un tren.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Prietenii si apropiatii baiatului spun ca acesta ar fi avut probleme cu etnobotanicele, la fel ca fratele sau, insa in ultima perioada le-a zis ca ar fi renuntat la droguri.

Ce l-a determinat pe adolescent sa se sinucida vor stabili procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor, care au declansat deja o ancheta in caz pentru moarte suspecta.

Sursa: ebihoreanul.ro
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI