Aurel, fratele regretate Ileana Ciuculete, se cearta de cinci ani pentru o casa cu fosta lui sotie. Barbatul a divortat in 2013 de Maria, insa partajul nu s-a finalizat nici acum. Dosarul a ajuns in prezent la Tribunalul Dolj si pare departe de finalizare. Asta dupa ce fosta cumnata a Ilenei Ciuculete a refuzat prima decizie a judecatorilor si a facut apel.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Aurel si Maria s-au casatorit in 1988 si au divortat in 2013. Singurul bun pe care l-au avut de impartit a fost o casa de 93 mp in Craiova, dispusa pe un teren de 125 mp. Divortul s-a pronuntat cu Aurel in rol de principal vinovat (culpa exclusiva) iar dupa ce s-au despartit, Maria a plecat din casa. Dupa pronuntare, femeia a cerut partajul si ceea ce parea la inceput o simpla formalitate, a ajuns sa fie un scandal fara sfarsit.

Pentru a rezolva situatia, judecatorii au cerut realizarea unei expertize care sa stabileasca valoarea imobilului. Asta dupa ce fosta cumnata a interpretei a solicitat scoaterea la vanzare a bunului. Doar ca magistratii au fost de alta parere. Ei i-au atribuit casa lui Aurel Ciuculete, care urma sa-i achite fostei sotii partea ei, stabilita de catre expert la aproximativ 75.000 lei (aproximativ 16.000 euro). Solutia a nemultumit-o profund pe fosta doamna Ciuculete, care a facut apel, solicitand o noua experitza.

Practic, totul s-a luat de la zero, procesul inaintand anevoios.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si