Close sidebar
Close sidebar

Fratele lui Jador de la „Puterea Dragostei” speriat de CORONAVIRUS. Părăsește țara și pleacă în Germania

Jador de la „Puterea Dragostei” are o familie numeroasă, unul dintre frații fostului concurent s-a speriat de pandemia Coronavirus și vrea să părăsească țara. Răzvan Iustin Dumitrache pleacă în Germania pentru a se proteja.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fratele lui Jador. Fratele lui Jador de la „Puterea Dragostei” este speriat de CORONAVIRUS. Răzvan Iustin Dumitrache părăsește țara și pleacă în Germania. Întrebat de sora lor mai mică unde pleacă cu bagajul mare de lângă el, bărbatul a replicat: „ Plec...te pup de acum. M-am săturat de România, plec în Germania, că vine Coronavirus. Mâine dimineață la 8 jumate plec cu papucii în picioare!”.

Fratele lui Jador. Citeste si: Jador de la „Puterea Dragostei” gol-pușcă printre bărbați. Nimeni nu l-a văzut așa

Fratele lui Jador de la „Puterea Dragostei” speriat de CORONAVIRUS. Părăsește țara și pleacă în Germania


Fratele lui Jador. Răzvan Iustin Dumitrache a postat și un clip pe contul său oficial de socializare, în care își anunță plecarea: „Dragii mei, asta e ultima oră în România. Am plecat! Vă pup și vă iubesc.
Rămâneți cu bine!”.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Fratele lui Jador. Citeste si: Jador, cuvinte urâte la adresa Ellei de la Puterea Dragostei

Fratele lui Jador. Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, adevărul despre tatăl său

Fratele lui Jador. Fratele lui Jador de la „Puterea Dragostei” vrea să scape de o posibilă infectare cu COVID-19, așa că și-a luat măsuri de precauție și a decis

să părăsească țara. În România numărul persoanelor infectate cu CORONAVIRUS a ajuns la 97 de persoane. Încă şase cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate, astfel că numărul total al persoanelor infectate a ajuns la 97. Numai vineri, au fost diagnosticate 34 de persoane.

Fratele lui Jador. Citeste si: Jador i-a interzis Ellei să se întoarcă la Puterea Dragostei? Artistul a spus TOT adevărul!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI