Close sidebar
Close sidebar

Fratele lui Pavel Stratan a murit. Interpretul Nelu Stratan s-a stins din viata astazi

Interpretul Nelu Stratan, fratele lui Pavel Stratan, s-a stins din viata astazi, iar cauza decesului nu este cunoscuta inca.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fratele lui Pavel Statan avea 51 de ani. Acesta s-a stins din viata astazi, iar informatia a fost confirmata de catre Politie, precizeaza  PUBLIKA.MD. Cauza mortii inca nu a ieşit la iveala.Nelu Stratan era cunoscut  pe scena muzicala, la fel ca fratele sau Pavel Stratan.

Acesta a fost un interpret şi producator moldovean de muzica folk şi rock, fiind fratele mai mare al lui Pavel Stratan. A copilarit ascultand muzica unor cantareti precum Mirabela Dauer, Corina Chiriac sau Dan Spataru.Pana sa devina solist, Nelu Stratan a lucrat intr-un studio de inregistrari.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

In 2003 a lansat piesa "Ultima noapte" de pe albumul cu acelaşi nume, care a fost aleasa hitul anului in 2005. In Romania s-a lansat cu piesa "Zai, zai" inspirata dintr-un cantec al lui Joe Dassin. Nelu Stratan s-a nascut pe 11 iunie 1965, cunoscut simplu sub numele de Nelu. A murit in data de 8 februarie 2017, la varsta de 51 de ani.

Fratele lui Pavel Statan avea 51 de ani.
Acesta s-a stins din viata astazi, iar informatia a fost confirmata de catre Politie, precizeaza PUBLIKA.MD. Cauza mortii inca nu a ieşit la iveala.
Nelu Stratan era cunoscut  pe scena muzicala, la fel ca fratele sau Pavel Stratan. Acesta a fost un interpret şi producator moldovean de muzica folk şi rock, fiind fratele mai mare al lui Pavel Stratan. A copilarit ascultand muzica unor cantareti precum Mirabela Dauer, Corina Chiriac sau Dan Spataru.
Pana sa devina solist, Nelu Stratan a lucrat intr-un studio de inregistrari. In 2003 a lansat piesa "Ultima noapte" de pe albumul cu acelaşi nume, care a fost aleasa hitul anului in 2005. In Romania s-a lansat cu piesa "Zai, zai" inspirata dintr-un cantec al lui Joe Dassin.
Nelu Stratan s-a nascut pe 11 iunie 1965, cunoscut simplu sub numele de Nelu. A murit in data de 8 februarie 2017, la varsta de 51 de ani.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI