Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Razvan Lucan i-a insotit weekend-ul trecut pe prietenii lui Puya si Sisu la Braila, acolo unde "La Familia" a sustinut un concert.

Dupa spectacol, membrii trupei si prietenul lor Razvan Lucan nu s-au intors in Capitala, ci au ales sa ramana in oras si sa petreaca peste noapte intr-un hotel din localitate, noteaza sursa citata. Razvan Lucan, zis "Romanu", a fost gasit mort in hotel.

Razvan Lucan fusese injunghiat la inceputul anului de catre un temut interlop. "Romanu" avea si el antecedente penale, fiind implicat in trecut intr-un dosar fabulos. In perioada in care Cristi Chivu evolua la AS Roma, "Romanu", alaturi de alti doi tineri, s-au pretins miliardari rusi care voiau sa cumpere AS Roma. In acest timp ei furau carti de credit, fiind arestati de catre carabinieri. Cristi Chivu declara dupa declansarea scandalului ca nu avea habar de faptul ca cetateni romani se pretindeau afaceristi rusi care vor sa cumpere clubul italian.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si