Close sidebar
Close sidebar

Fratele luptătorului Cătălin Moroşanu, reţinut de DIICOT. Acuzaţiile care i se aduc sunt extrem de grave

Fratele lui Cătălin Moroşanu a fost reţinut de DIICOT pentru 24 de ore.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Claudiu Moroşan (n.r. acesta este de fapt numele de familie corect, dar Cătălin a devenit cunoscut ca Moroşanu) este acuzat de trafic cu aur. În dosar sunt implicate mai multe persoane, inclusiv patronii unui cunoscut lanţ de bijuterii. În acest caz nu este implicat şi Cătălin Moroşanu.

DIICOT a efectuat percheziţii în mai multe locaţii din Iaşi, Vaslui şi Alba în cursul zilei de ieri. În judeţul Iaşi, anchetatorii au descins la Grajduri şi Ciurea, acolo unde au răscolit locuinţele mai multor cetăţeni de etnie romă care ar fi fost implicaţi în acest caz, potrivit celor de la adevarul.ro. Se pare că este vorba despre o reţea în toată regula din care face parte şi Claudiu Moroşan, care este şi consilier judeţean din partea PNL.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Acuzaţiile oficiale sunt de constituire a unui grup infracţional organizat, evaziune fiscală, spălare de bani sau contrabandă. Surse judiciare au precizat că acest dosar a fost deschis încă din 2012, el fiind înregistrat la un moment dat şi pe rolul structurii centrale a DIICOT.

Acuzaţiile vizează tranzacţii ilegale cu aur şi bijuterii din aur, prejudiciu estimat fiind de peste 3 milioane de euro.

Sursa: digisport.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI