Cu siguranta o tara întreaga a ajuns sa-l cunoasca pe cantareatul Culita Sterp, însa mai putina lume are habar cum arata fratele mai mic a acestuia.

La doar 19 ani, fratele lui Culita Sterp, pe nume Iancu Sterp, este un impatimit al sportului si merge des la sala de sport.

Tanarul este un pachet de muschi, iar fetele sunt topite dupa el. Cei doi seamana mult, iar artistul se lauda de fiecare data cand are ocazia cu fratele lui pe retelele de socializare.

Culita Sterp posteaza des, pe Facebook, poze cu fratele sau, Iancu. Fanele lui Culita au fost de fiecare data impresionate de fizicul perfect al fratelui cantaretului. Fiecare poza postata de artist vine insotita mereu de mesaje frumoase la adresa fratelui mai mic.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"De la cer pan' la pamant, fratele e lucru sfant! Nu stiu voi cum va iubiti fratii, cei care aveti, sau ce înseamna fratia pentru voi, dar pentru mine e cel mai de pret lucru, inima lor, e ca inima mea, si fara sa fiu fatarnic, daca ar fi nevoie, oricand mi-as da si viata pentru ei, fara sa stau pe ganduri! Nu am multi decat un frate si doua surori dar cand stau mai mult timp departe de ei, îmi arde sufletul de nerabdare sa-i vad, sa stau cu ei, sa-i strang în brate si sa ne

bucuram unul de altul. Cand ma uit la Iancu, ma vad pe mine, îmi vad sufletul la fel, comportamentul (amandoi scorpioni), si mai presus de toate, iubirea aia de frate care nu poate fi descrisa în cuvinte, pe care o avem amandoi în suflet! Te iubesc frate!", este unul din mesajele postate de Culita Sterp pentru fratele lui Iancu.

Pe langa fratele mai mic, Iancu, cantaretul Culita Sterp mai are si doua surori la fel de frumoase: Geta si Ileana. " Astia-s fratiorii mei, care ma mandresc cu ei! Familia: cel mai de pret lucru!", a scris artistul pe Facebook.

Culita Sterp si Carmen de la Salciua formeaza un cuplu de succes atat pe scena cat si în realitate. Pe 21 septembrie cei doi s-au casatorit, au anuntat ca îsi doresc copii, iar popularitatea lor creste tot mai mult de la o zi la alta.

Culita Sterp si Carmen de la Salciua si-au anuntat fanii ca vor filma zilele acestea un nou videoclip. Piesa pentru care vor filma clip se numeste "A opta minune" si se pare ca le este dedicata celor care ii apreciaza. "Dragii nostri peste cateva zile vom filma videoclipul melodiei “A opta minune” o melodie noua pentru toti cei care ne apreciaza, e scriu si ne iubesc! Tineti aproape...

asa cum v-am obisnuit Only on! Pupici", a scris Carmen de la Salciua pe reteaua de socializare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si