Frații Tate vor rămâne în arest la domiciliu pentru încă 30 de zile, iar decizia instanței este una definitivă.

Andrew și Tristan Tate rămân în arest la domiciliu

"În baza art. 425 ind. 1 alin. 7 pet. 1 lit. b) Cod procedură penală cu referire la art. 204 Cod procedură penală, respinge, ca nefondate, contestaţiile formulate de inculpaţii TATE III EMORY ANDREW, TATE TRISTIAN, NAGHEL GEORGIANA MANUELA ŞI RADU ALEXANDRA LUANA împotriva încheierii din 19 mai 2023 a judecătorului de drepturi si libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti- Secţia I Penală în dosarul

15488/3/2023.

Citește și: VIDEO- Anamaria Prodan a uitat de Flavius Nedelea. Sexy impresara a petrecut alături de lăutari

Instanţa obligă pe contestatorii- inculpaţi TATE III EMORY ANDREW, TATE TRISTIAN, NAGHEL GEORGIANA MANUELA Si RADU ALEXANDRA LUANA la plata sumei de 300 lei, fiecare, cu titlul de cheltuieli judiciare către stat în contestaţie", a anunțat, miercuri, Curtea de Apel Bucureşti.

Andrew Tatea transmis un mesaj pe rețelele de socializare

"Încă 30 de zile de arest la domiciliu. Nu am fost liber nici măcar o zi anul acesta. Uneori, în viață, tot ce trebuie să faci este să încasezi glonțul.", a fost mesajul scris de Andrew Tate pe Twitter.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Ce legătură există între Nikita și frații Tate: vedeta a ajuns la Tribunal și protestează pentru milionari

Milionarii sunt cercetați pentru constituirea unui grup infracţional organizat, în scopul racolării, cazării şi exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contracost pe site-uri de profil.

tate

Andrew Tate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si