Ce este un freebet?

Un freebet se numește în limba română pariu gratuit și se referă la o anumită sumă de bani pe care o agenție de pariuri ți-o oferă gratuit cu anumite ocazii. Această sumă de bani trebuie pariată integral pe un singur pariu. În urmă câștigării pariului, vei rămâne cu profitul, nu și cu suma pariată care ți-a fost oferită de operator.

Citeste si: 3 criterii după care alegem casa de pariuri perfectă

În general, câștigul este în bani reali și nu necesită efectuarea unui rulaj. Aceasta este definiția pentru un freebet simplu. În realitate, el poate varia sub diferite forme în funcție de casa de pariuri care îl acordă. Unele case de pariuri consideră freebet un bonus normal, altele oferă posibilitatea de a fi împărțit în mai multe părți, de a rămâne inclusiv cu miza sau de a-l oferi sub formă de bani bonus care trebuie să fie rulați înainte de a fi retrași. Aceste aspecte sunt detaliate în regulamentul fiecărei promoții care include freebet la fiecare casă de pariuri.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Ghidul începătorului la pariuri sportive

Ca și exemplu de freebet presupunem că primești un freebet de 50 RON. Tu vei utiliza freebetul integral și alegi să pariezi pe cota 2 și pariul iese câștigător. Asta înseamnă că vei rămâne cu 50 RON, deoarece miza îți este luată înapoi de către operator și rămâi doar cu câștigul. Suma aceasta o poți retrage sau utiliza pentru alte pariuri dacă nu există vreo condiție de rulaj.

Ideal ar fi ca acest freebt să-l joci pe cotă cât mai mare, dar sigură, pentru ca la final cei 50 de RON oferiți pentru free bet, vor fi retrași.

Mai multe categorii freebet

Freebet’urile se împart în mai multe categorii în funcție de ocazia cu care le primești. Așadar vei găsi freebet-uri sub formă de pariuri gratuite fără depozit, pariuri gratuite oferite la primul depozit și pariuri oferite cu diverse ocazii. De asemenea, mai există o confuzie și între free bet și full bet.

În cazul pariurilor gratuite fără depozit, operatorii îți oferă șansa de a testa platforma de pariuri gratuit și chiar de a obține un profit. De obicei trebuie să te înregistrezi la agenția de pariuri respectivă și să îți validezi contul prin oferirea documentelor specificate după care te poți bucura de pariul tău gratuit.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

În a doua variantă, cea în care primești un pariu gratuit la prima depunere, operatorii îți oferă ca și bonus un freebet care este de obicei echivalent cu un procent din suma depusă, iar in majoritatea cazurilor acesta este de 100% din suma depusă. Pentru cel de-al treilea tip de freebet, cel care este oferit cu anumite ocazii, operatorii te recompensează pentru diferite lucruri. Unii operatori oferă freebet la prima depunere efectuată de pe un dispozitiv mobil, alții oferă freebet în anumite perioade și pentru anumite evenimente.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si