Close sidebar
Close sidebar

FRF confirmă amânarea meciului UTA – Petrolul, după şase cazuri de coronavirus la gruparea oaspete

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, joi, că partida UTA Arad – Petrolul Ploieşti, din Liga a II-a, a fost amânată după ce şase persoane din cadrul grupării prahovene au fost testate pozitiv cu coronavirus.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

“Şase persoane din cadrul clubului Petrolul Ploieşti au fost depistate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, partida UTA – Petrolul a fost amânată. Având în vedere discuţiile avute cu reprezentanţii celor 6 formaţii implicate în play-off-ul Ligii 2, în cadrul ultimei videoconferinţe, pentru a stabili modul de acţiune pe mai multe scenarii posibile, partida UTA Arad – FC Petrolul Ploieşti, programată sâmbătă, 4 iulie, la Arad, a fost amânată.

Citeste si: Fostul consilier al ministrului Transporturilor, trimis în judecată pentru trafic de influenţă

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Meciul va fi reprogramat în prima dată disponibilă. De asemenea, Federaţia Română de Fotbal precizează că partidele amânate, în cazul în care vor exista mai multe, vor fi reprogramate în ordinea amânării acestora şi utilizând toate datele disponibile din calendarul competiţional. DSP Prahova a demarat o anchetă epidemiologică la clubul din Ploieşti.

Citeste si: Doliu în lumea sportului! Și-a pus capăt zilelor la 22 de ani dintr-un motiv înfiorător

A fost testat pozitiv şi un arbitru din eşalonul secund, care nu va mai fi delegat.

Federaţia Română de Fotbal anunţă şi că unul dintre arbitri de Liga 2 a fost testat pozitiv. Lotul pentru Liga 1 şi meciurile ce urmează a se disputa în Liga 2 cuprinde 70 de arbitri. Aceştia au efectuat până acum trei teste, de la începutul lunii iunie şi până în prezent.

Costurile acestor testări sunt suportate integral de Federaţia Română de Fotbal. Arbitrul depistat pozitiv nu va mai fi delegat în acest final de sezon. Conform anchetei epidemiologice declanşate, s-a constatat că arbitrul s-a infectat la locul de muncă, în afara activităţii sportive”, se arată pe site-ul FRF.

Citeste si: Schimbare majoră începând de astăzi! Cardul de sănătate devine din nou obligatoriu

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI