Close sidebar
Close sidebar

Fructele care iti dau cea mai multa energie

Pentru a te ajuta sa obtii un plus de energie la mijlocul zilei iti prezentam fructele care ofera cea mai multa energie.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Iata care sunt fructele care iti dau cea mai multa energie

Bananele au un continut ridicat de fibre, potasiu si zaharuri, cum ar fi glucoza, fructoza si sucroza. Bananele sunt o gustare perfecta pentru momentele in care te simti lipsit de energie.

Strugurii sunt o solutie ideala pentru un plus de energie. Strugurii contin vitamina B care asigura buna functionare a sistemului nervos.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Portocalele au un continut ridicat de apa, fibre, carbohidrati si vitamine. Toate acestea te vor reincarca instantaneu cu energie.

Merele sunt o sursa mai buna de a ne trezi dimineata decat cafeaua. Potrivit studiilor efectuate, merele se numara printre fructele care iti dau energie din plin. Daca merele sunt gatite, el isi pierd aceasta functie.

Afinele au nenumarate proprietati recunoscute ca fiind benefice organismului.

Consumate cu regularitate, sunt un adevarat combustibil, fiind bogate in vitamine si antioxidanti. Acestia din urma ajuta la detoxifierea organismului, lucru care te va face sa te simti mult mai activa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI