Fructul dragonului. Acest fruct exotic este considerat unul pretențios, cu un ritm de creștere aparte care își are rădăcinile în alte plante. Fructul dragonului se dezvoltă în mai multe tipuri de cactuși, care dețin flori mari, parfumate, dar care înfloresc doar noaptea! În lume, există trei tipuri de fructul dragonului:
cu coajă și pulpă roșie; cu coajă roșie și pulpă albă; cu coajă galbenă și pulpa albă.

Citeste si: Povestea șocantă a unei fetițe de 12 ani, de etnie romă, din Italia. Medicii au făcut o descoperire neașteptată

Citeste si: China anunţă că noul virus care provoacă pneumonie s-a răspândit în mai multe oraşe


Fructul dragonului. Ce beneficii are și cum îl alegi pe cel mai gustos

Fructul dragonului. Pitaya cu coajă roșie și pulpă roșie este considerat cel mai gustos. Fructul este foarte indicat persoanelor ce doresc să slăbească sau să-și mențină greutatea actuală, deoarece este foarte sărac în calorii, nu deține grăsimi saturate și nici colesterol. Nutriționiștii spun că o portie de 100 g de pitaya contine 60 de calorii.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Fructul dragonului. Este bogat în vitamina C, întărește sistemul imunitar previne astmul bronșic și are, de asemenea, capacitatea de a vindeca rănile și vânătăile. Un alt beneficiu al consumului de pitaya este acela că previne cancerul de prostată și diabetul zaharat, hidratează pielea în cazul în care doriți să-l folosiți ca și mască hidratantă făcută acasă.

Citeste si: Un martor la accidentarea teribilă în urma căreia Mihai Neşu a paralizat a rememorat momentele cumplite: „A căzut și a început să tremure”

Citeste si: VIDEO| Sfaturi de la primul somelier de apă din România. La ce trebuie să fim atenți

Fructul dragonuliu. Cum să îl pregătești pentru a-ți surprinde oaspeții

 

Fructul dragonului poate fi consumat în mai multe feluri. După ce îl cureți de coajă, miezul îl poți pune în blender alături de orice altă combinație de fructe pentru un smoothie delicios. Poate fi taiat bucâțele și ținut la congelator sau poți în coaja lui să pui alte fructe dacă vrei săți surprinzi invitații cu un platou inedit de fructe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si