Close sidebar
Close sidebar

Fuego, mesaj trist in prag de Paste! "Va fi prea tarziu..."

Indragitul artist Paul Surugiu, pe numele sau de scena Fuego, a postat in urma cu ceva timp un anunt trist pe retelele de socializare.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Vreau sa va zic ca e frumos sa dai si sa primesti vesti, sa fii cel care aduce cu sine o bucurie. E mai ingrata situatia atunci cand esti purtatorul unui mesaj mai trist, dar chiar si asa, vestile ne tin pe jar si ne aduc cu picioarele pe pamant, lucru care nu ne-ar strica multora dintre noi.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Asta pentru ca prea suntem cu capul in nori si ii uitam pe cei ce sunt cu adevarat langa noi, cu inima si creierul lor, sustinandu-ne pe deplin. si uite asa, putem ajunge sa-i pierdem daca nu avem grija de ei si daca ne pastram in lumea viselor.

Incercati, prieteni, sa fiti rationali si sa nu lasati instinctele sa va ghideze in viata!  Uneori va fi prea tarziu ca sa mai schimbam ceva!”, a postat artistul pe Facebook.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI