Close sidebar
Close sidebar

Fulgy a fost condamnat la doi ani de închisoare. Cum a reacționat fiul Clejanilor

Fulgy a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru tâlhărie. Sentința este definitivă, iar fiul Clejanilor este nemulțumit.

Georgiana Balaban,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a primit doi ani de închisoare. Mezinul familiei Clejanilor e nevoit să plătească cheltuielile de judecată. El a ajuns în această ipostază după ce anul trecut, în luna iunie, a tâlhărit un jurnalist. Fulgy i-a luat telefonul și l-a agresat fizic, apoi l-a amenințat cu moartea.

Tânărul s-a trezit cu proces penal, iar în luna aprilie a primit și o condamnare de doi ani de închisoare cu suspendare. A fost nevoit să plătească 10.000 de lei drept despăgubire. Apoi, fiul Clejanilor a depus apel, iar magistrații au venit cu o decizie definitivă.

Citește și: Decizie surpriză în cazul Fulgy

Fulgy este nevoit să plătească și cheltuielile de judecată, în valoare de 400 de lei.

„În baza art. 421 pct. 1 lit. b C.proc.pen., respinge ca nefondat, apelul declarat de inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeraş împotriva sentinţei penale nr.294 din data de 21.04.2022 pronunțate de Judecătoria Sectorului 3 București- Secţia Penală în dosarul nr.21488/301/2021. În baza art.275, alin.2 Cod de procedură penală obligă pe apelantul-inculpat Manole Dan Constantin Fulgeraş la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat în sumă de 400 de lei.

Definitivă’, se arată în minuta instanței de la Curtea de Apel București.

În luna aprilie, băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru tâlhărie. Sentința primită de tânărul artist a fost atacată cu apel.

Citește și: Fulgy va sta în arest la domiciliu timp de 30 de zile. Cum a reacționat tânărul când a aflat vestea

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Condamnă pe inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeras, la pedeapsa de 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie – fapta din 10.07.2021. (….)

Interzice inculpatului dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorității de stat şi dreptul de a fi ales în autoritățile publice sau în oricare alte funcții publice, pe durată de 3 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. (…)

Instanţa suspendă sub supraveghere pedeapsa de 2 ani de închisoare aplicată inculpatului, pe un termen de supraveghere de 2 ani. (…) Obligă inculpatul la plata sumei de 10.000 (zece mii) de lei către partea civilă Kirmizigul Kevin – Serif cu titlu de daune morale’, a fost sentința primită de Fulgy și care a fost menținută de judecătorii de la Curtea de Apel.

Cum a reacționat fiul Clejanilor

Manole Dan Constantin Fulgeraş, alias Fulgy, a fost condamnat definitiv la închisoare în data de 9 noiembrie 2022. Instanța a decis ca pedeapsa să fie una cu suspendare, însă fiul Clejanilor ar trebui să presteze muncă în folosul comunității, după cum se arată în decizia instanței.

Dacă tânărul nu respectă toate obligațiile impuse, există riscul ca pedeapsa cu suspendare să fie înlocuita cu una cu executare.

„Este vorba despre o sentință de doi ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei și așa a rămas și după apelul făcut.(...) Este obligat să se deplaseze la Serviciul de Probațiune, să anunțe schimbarea locuinței.

Sunt și 60 de zile de muncă în folosul comunității obligatorii. Dacă nu prestează munca în folosul comunității se transformă în executare pedeapsă", a explicat avocatul Adrian Cuculis, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Fulgy a anunțat poliția că este sechestrat

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Fiul Clejanilor are și o serie de drepturi restricționate, venite odată cu decizia instanței de a-l condamna la doi ani de închisoare cu suspendare.

Băiatul Clejanilor nu mai poate să ocupe o funcție publică și nici să fie ales într-o funcție publică pe durata executării pedepsei.

„În baza art. 66 alin.(1) lit. a, b, şi a art. 67 şi 68 alin.(1) lit. b din C pen. interzice inculpatului dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în oricare alte funcţii publice, pe durată de 3 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri.

În baza art. 65 alin.(1) şi (3) rap. la art. 66 alin.(1) lit. a şi b din C pen interzice inculpatului drepturile de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în oricare alte funcţii publice, pe durata executării pedepsei principale în caz de executare a acesteia", se arată în decizia Judecătoriei Sector 3 din luna aprilie.

Citește și: Fulgy a primit doi ani de închisoare cu suspendare sub acuzația de tâlhărie! Decizia este definitivă și irevocabilă

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI