În urmă cu câteva zile, Fulgy, băiatul Vioricăi de la Clejani, și-a manifestat interesul față de Andra Volos, fostă concurentă de la Puterea Dragostei. Ce-i drept, tânăra este foarte frumoasă și atrăgătoare, iar săgeata lui Cupidon pare că l-a lovit pe Fulgy, care încearcă să-i atragă atenția Andrei.

Andra Volos este fostă concurentă a emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D și fosta iubită a artistului Bogdan Mocanu.

Se pare că Fulgy a pus ochii pe ea și nu a vrut să nu o înștiințeze și pe Andra, așa că i-a transmis un mesaj foarte provocator.

Băiatul lui Ioniță de la Clejani și al Vioricăi pare că a uitat de toate scandalurile în care este implicat, căci acum își canalizează atenția în altă parte.

Citeste si: VIDEO| Mădălina de la „Puterea Dragostei” aruncă bomba: „Sunt însărcinată sau...”

Fulgy a încercat să îi atragă atenția Andrei Volos

În urmă cu câteva zile, Andra Volos a publicat o fotografie pe Instagram. Aceasta era îmbrăcată cu un compleu lejer format dintr-o cămașă și pantaloni de culoare nude, de același material. Ei bine, printre cei care i-au lăsat comentariu Andrei Volos la respectiva fotografie s-a numărat și Fulgy. Se pare că și Fulgy a căzut în mrejele frumuseții Andrei Volos, iar acum îi trimite mesaje pe Instagram pentru a-i capta atenția. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Andra Volos[Sursa foto: Instagram]

Fulgy i-a comentat Andrei Volos la poza postată pe Instagram, cu un mesaj pe jumătate în spaniolă și pe jumătate în română.

Fulgy i-a transmis Andrei Volos că și-ar dori să o cunoască în fiecare zi, aceasta fiind una dintre cele mai dorite femei din România.

Citeste si: N-o să-ți vină să crezi. Așa arăta o concurentă „Puterea Dragostei”

Fulgy vrea să o cunoască pe Andra Volos în fiecare zi

Astfel, el i-a dat semnale Andrei că își dorește să o cunoască și nu doar o dată, ci în fiecare zi, semn că băiatul nu-și dorește doar o relație pasageră, ci ceva foarte serios. Râmâne de văzut dacă și fosta concurentă de la Puterea Dragostei îi va răspunde la mesaje. 

Comentariul lui Fulgy la poza Andrei Volos[Sursa foto: Instagram]

„Domnișoara se ascunde foarte mult, cunoscu-te-as zi de zi', i-a transmis Fulgy Andrei Volos.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si