Close sidebar
Close sidebar

Fulgy va sta în arest la domiciliu timp de 30 de zile. Cum a reacționat tânărul când a aflat vestea

Fulgy are din nou probleme cu legea, după ce a fost reținut în urma unui conflict pe care l-a avut cu un jurnalist.

M.A.,

Fulgy va sta în arest la domiciliu timp de 30 de zile. Cum a reacționat tânărul când a aflat vestea [Sursa foto: Instagram ]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tânărul a reacționat imediat cum a aflat că va trebui să stea în arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile.

Potrivit antena3.ro, Fulgy și-a cumpărat un apartament, în care e dispus să investească bani pentru a-l renova. 

”Am cumpărat un apartament astăzi și o să îl renovez în maximum o săptămână. Cred că bag un milion”, a spus acesta. 

Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 3, au hotărât ca Fulgy de la Clejani să stea în arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile.

Citeste si: VIDEO- Fulgy, un nou scandal! A anunțat poliția că este sechestrat: ”Sunt șantajat de către familia mea, vreau să am o viață liberă”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Scandalul este unul recent: întors acasă, tânărul a vrut să le aplice o lecție jurnaliștilor care filmau pe strada unde locuiește familia Clejanilor.

Un jurnalist a fost lovit și ulterior Fulgy i-a furat și telefonul mobil. Totodată, magistrații spun că în cazul în care tânărul va încălca măsura arestului la domiciliu, s-ar putea alege cu o măsură mai aspră. 

Fulgy de la Clejani a început să plângă în fața magistraților

"Cu certitudine regretă situația în care se află și regretă motivele pentru care a ajuns în această situație. El se află sub imperiul unei măsuri restrictive, arestul la domiciliu. Plasarea lui în arest la domiciliu, nu prezintă niciun fel de pericol social. Dacă va încălca această măsură, riscă o măsură mai aspră, singura mai aspră este arestul preventiv. Din cunoştinţele mele, nu consumă niciun fel de substanţă.

Nu sunt aici pentru a comenta situaţia lui medicală. Am fost angajat în acest dosar şi mai multe nu vă pot spune. Dosarul nu este public. Măsura este clară, arestul la domiciliu", a declarat primul avocat care a ieşit din Judecătoria Sectorului 3.

În schimb, cel de-al doilea avocat al fiului Clejanilor, spune că starea clientului său era bună. Mai mult, acesta a declarat, că Fulgy îşi regretă fapta, ba şi şi-a manifestat acest regret "în mod concret, nu formal". "A spus că regretă şi îşi cere şi scuze", a adăugat unul dintre avocații lui Fulgy, potrivit antena3.ro

Citeste si: Fulgy, mesaj neașteptat pentru o fostă concurentă de la Puterea Dragostei

Sâmbătă după-amiază, Fulgy a fost implicat într-un nou scandal cu un jurnalist. Potrivit autorităților, Fulgy l-a lovit cu pumnul pe jurnalist, apoi i-a furat telefonul.

Jurnalistul a apelat la numărul unic de urgență 112, iar Fulgy a fost reținut. 

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"La data de 10.07.2021, în jurul orei 14.00, Secția 12 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, de către un jurnalist, cu privire la faptul că în timp ce realiza un reportaj despre o familie cunoscută în spațiul public, un membru al familiei l-a lovit cu pumnul și l-a deposedat de telefonul mobil.

Citeste si: Fulgy, primele imagini din arestul la domiciliu! Gestul surprinzător al tânărului

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, care au luat legătură cu persoana vătămată, stabilind că cele sesizate se confirmă, reporterul recuperând telefonul până la sosirea polițiștilor. Tânărul reclamat a fost condus la audieri la sediul subunității de poliție. Au fost identificați și audiați mai mulți martori, fiind vizionate și mai multe seturi de imagini. În cauză sunt efectuate cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, cu tânărul în cauză în stare de reținere", a fost comunicat emis de Poliţie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI