Close sidebar
Close sidebar

Functionarul din Botosani care vine mereu beat la serviciu, dar care nu poate fi sanctionat. "Nu l-am vazut niciodata treaz!''

Un functionar public de la o primarie din judetul Botosani a fost filmat beat la serviciu. Barbatul era intr-un acces de furie si folosea un limbaj vulgar. Incidentul pare sa nu fie unul izolat pentru ca functionarul a mai fost vazut astfel in repetate randuri. Barbatul nu poate fi pedepsit in niciun fel pentru ca orice sanctiune ar trebui semnata chiar de sotia sa.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Angajatul primariei Stauceni a fost filmat baut, in timpul unui acces de furie, cand incerca sa scoata un document la imprimanta din birou. Inregistrarea a fost postata de un localnic pe o retea de socializare.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Unii colegii spun ca barbatul, angajat ca referent agricol, este cunoscut ca o persoana recalcitranta, care are probleme cu alcoolul.
„Am vazut, nu pot sa spun ca nu, ca as minti. Nu este normal, nimeni nu trebuie sa umble asa, cat suntem la serviciu trebuie sa fim oameni integri si perfect lucizi”, spune Ciprian Grindei, consilier local.

Si localnicii stiu ca angajatul primariei vine baut la primarie. „Treaz nu l-am vazut niciodata!”, spun oamenii.

Imaginile au ajuns si la primarul comunei Stauceni, care cunoste problema angajatului sau, dar spune ca in afara de un avertisment nu are ce sa-i faca. Toate dispozitiile pe care le da trebuie aprobate si de secretarul comunei, functie ocupata chiar de sotia referentului agricol.

Sursa: Digi24

Video AICI. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI