Close sidebar
Close sidebar

Funeralii emotionante ale baietelului de 6 ani, impuscat mortal la scoala. Sicriul a fost decorat cu personaje animate, iar oamenii au purtat costume de supereroi

Funeralii emotionante ale baietelului in varsta de sase ani din statul american Carolina de Sud, care a fost impuscat in timp ce se afla la scoala. Sicriul a fost decorat cu stickere cu testoasele ninja, iar personajele preferate din Captain America au vegheat trupul neinsufletit al micutului.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Peste 1500 de mii de oameni costumate in supereroi si-au luat ramas-bun de la Jacob Hall, baietelul in varsta de 6 ani, elev in clasa 1 la o scoala din Carolina de Sud. Jacob se afla la scoala cand un adolescent in varsta de 14 ani a intrat si a deschis focul asupra elevilor si profesorilor. Baietelul a fost impuscat in picior si a decedat la spital, din cauza hemoragiei.
Criminalul isi impuscase mortal tatal cu scurt timp inainte de a patrunde in scoala.

Peste 1500 de mii de persoane costumate in supereroi si-au luat ramas-bun de la Jacob Hall, baietelul in varsta de 6 ani, elev in clasa 1 la o scoala din Carolina de Sud.

Jacob se afla la scoala cand un adolescent in varsta de 14 ani a intrat si a deschis focul asupra elevilor si profesorilor.

Baietelul a fost impuscat in picior si a decedat la spital, din cauza hemoragiei. Criminalul isi impuscase mortal tatal cu scurt timp inainte de a patrunde in scoala.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI