Close sidebar
Close sidebar

Funeraliile unui lider al romilor din Cluj au starnit furia autoritatilor. E ireal unde vor sa il inmormanteze

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Rudele vor sa-l ingroape cu onoruri militare, chiar langa monumentul eroilor din localitate si, desi exista un act care le-o interzice, familia raposatului ignora documentul. Fiica defunctului e nimeni alta decat consiliera premierului Dancila.

Intreg scandalul a pornit dupa ce fiica defunctului- consilier de stat in guvernul Dancila- a depus o cerere la Primarie pentru un loc de veci chiar langa monumentul eroilor, acolo unde sunt inmormantati doar soldatii din al doilea razboi mondial.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Consilierii locali s-au intrunit intr-o sedinta, iar raspunsul a fost negativ. Cu toate acestea, groapa s-a sapat in locul cerut de fiica decedatului.

Rudi Varga a fost liderul comunitatii rrome din Gilau. A devenit cunoscut in anii 90 cand a dat in judecata statul roman, cerand returnarea unei cantitati mari de aur confiscate in comunism. La finalul procesului el a obtinut restituirea a aproximativ opt kilograme de aur.

Fiica indurerata vrea sa-si conduca tatal pe ultimul drum cu onoruri militare.

Daniela Varga nu a vrut sa raspunda acuzatiilor care i se aduc. Ne-a transmis insa ca va lamuri intreaga situatie dupa inmormantare.

Inmormantarea va avea loc maine. Slujba va fi oficiata de mitropolitul Clujului, Andrei Andreicut.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI