Bărbații au fost reținuți de polițiștii din Vrancea, ulterior fiind arestați preventiv, după ce unul dintre ei, având faţa acoperită cu o cagulă, a jefuit o sală de jocuri de noroc. Au agresat o angajată, iar celălalt i-a fost complice, ajutându-l să fugă cu banii.

Citește si: Percheziții la mai mulți traficanți de droguri de mare risc

Potrivit Poliției Vrancea, în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, polițiștii din cadrul Poliției Oraşului Odobeşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, au reținut doi tineri, în vârstă de 19 respectiv 22

de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar de tâlhărie calificată.

Ce spun oamenii legii

Cercetările au fost demarate la 31 iulie în urma sesizării unei femei din Odobeşti, angajată a unei săli de jocuri de noroc, care a reclamat că o persoană mascată a deposedat-o, prin violență, de o sumă de bani care se afla în seiful unității.

Citește si: Furt masiv la bancă- 2,5 milioane de euro

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei- wowbiz.ro

În urma cercetărilor şi investigațiilor desfăşurate polițiștii au stabilit că bănuiți de comiterea faptei sunt doi tineri, de 19 respectiv 22 de ani.

Trei percheziții domiciliare au fost făcute pe raza orașului Odobeşti şi a comunei Slobozia Bradului.

Citește si: Un hoț din Vaslui a fost prins după ce a rămas agățat în gardul casei pe care o jefuise

„În baza probatoriului administrat în cauză, în sarcina tânărului de 19 ani s-a stabilit că, la data de 31 iulie a.c., în jurul orei 03.50, având faţa acoperită, ar fi pătruns în sala de jocuri şi, folosind forţa fizică asupra persoanei vătămate, i-ar fi sustras din seif suma de aproximativ 16.000

lei.
Tânărul a părăsit ulterior în grabă sala de jocuri şi ar fi fost preluat de celălalt tânăr (bănuit de complicitate la infracțiunea de tâlhărie calificată) cu un autoturism", precizează IPJ Vrancea.

Prejudiciul a fost recuperat integral.

Citește si: Cum să îți schimbi permisul auto expirat. Detalii procedură

Cei doi au fost reținuti pentru 24 de ore, iar ulterior Judecătoria Focşani a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Poliţia Oraşului Odobeşti şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată şi complicitate la tâlhărie calificată.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si