O furtună de praf a pus stăpânire pe zona de nord-est a României, în această după-amiază. Mai mult decât atât, autoritățile au declarat că traficul a fost îngreunat, din cauza vizibilității reduse.

Citește și: Mii de păsări au invadat străzile: „Fugiți să vă salvați viața”

Furtuna le-a dat bătăi de cap românilor în această după-amiază. Șoferii au fost sfătuiți să fie atenți în trafic, deoarece s-a circulat în condiții de vizibilitate redusă.

Nori de praf în țara noastră

O furtună puternică de praf a afectat zona de nord-est a României. Autoritățile au anunțat că traficul s-a desfășurat în condiții grele.

Citește și: VIDEO- Cod galben de ninsori în jumătate de țară. Care sunt zonele afectate

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fenomenul meteorologic a avut loc la Iași, la granița cu Republica Moldova. Vântul a bătut cu viteze de până la 60km/h și a ridicat praful de pe câmpurile din apropiere.

Specialiștii au transmis că zona de nord a țării a fost sub o avertizare de tip nowcasting de vânt puternic. Anunțul a fost valabil până la ora 17:00.

Citește și: VIDEO. Un meteorit de jumătate de tonă nu a ratat Pământul. NASA a confirmat impactul

Polițiștii avertizează că circulația de pe drumurile din zonă a fost îngreunată, aceasta desfășurându-se cu mare dificultate și după furtună.

Citește și: Când se aleg babele? Tradiții și obiceiuri pentru luna martie 2023


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si