Close sidebar
Close sidebar

Furtuna devastatoare a făcut ravagii în Bulgaria. Două persoane și-au pierdut viața

Furtuna violentă din Bulgaria a provocat moartea subită a două persoane, dar și pagube însemnate. Locuitorii sunt șocați și spun că nu au mai văzut niciodată o astfel de vreme.

Stefania Pavel,

Vremea a făcut ravagii în Bulgaria.

[Sursa foto: X]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Vremea în Bulgaria a fost devastatoare duminică, 19 noiembrie. Autoritățile au anunțat că în estul Bulgariei situația a fost cea mai complicată. 

Autoritățile au declarat stare de urgență din cauza fenomenelor meteo extreme

Acolo, vântul puternic, ploile și ninsorile viscolite au dus la moartea a două persoane. De asemenea, curentul electric a fost oprit în mai multe sate și orașe din cauza fenomenelor extreme, potrivit informațiilor AP.

Traficul din Bulgaria a fost îngreunat din cauza condițiilor meteo extreme.

[Sursa foto: CTV News]

Citește și: În timpul unei furtuni provocate de un ciclon, în Constanța, Marea Neagră a creat un adevărat spectacol

În orașul Varna de la Marea Neagră a fost declarată stare de urgență din cauza ploilor torențiale, dar și a ninsorilor abundente. Oficialii au spus că aceste condiții prezintă riscuri pentru populație. 

Ce pagube au fost înregistrate în urma furtunii

Primăria a raportat întreruperi de energie electrică în toate cartierele din Varna. De asemenea, mai multe drumuri au fost complet blocate din cauza crengilor și copacilor.

În acest sens, primăria a făcut apel la locuitori să rămână acasă și să nu-și mai folosească mașinile decât dacă au nevoi urgente, pentru a fi evitate incidentele.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Autocar blocat pe străzile din Bulgaria.

[Sursa foto: X]

Citește și: David Popovici, reacție emoționantă după ce și-a văzut chipul pictat pe un bloc din Capitală: ”Iubesc România pentru că este o țară a creativității”

Și pe Aeroportul din Varna au fost înregistrate întârzieri și zboruri anulate din cauza vremii capricioase.

Sâmbătă un bărbat a murit după ce furgoneta în care se afla a lovit un copac căzut pe un bulevard important din capitala bulgară, Sofia. Iar în Varna, o femeie a murit pe loc după ce a fost lovită de o creangă de copac căzută pe carosabil, a anunțat poliția.

Duminică, în estul Bulgariei vântul a bătut în rafale de până la 125 km/h (78 mph).  Meteorologii au anunțat însă că ploile se vor transforma în ninsoare și totul va reveni la normal. Cu toate astea, locuitorii au rămas șocați de fenomenele meteo.

Citește și: Câți centimetri are stratul de zăpadă la munte? Pârtiile de ski urmează să fie deschise

Și în Tucia, vremea a provocat pagube. Acolo, autoritățile au anunțat ruperea unei nave de marfă și evacuarea unei închisori. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI