Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Furtunile au făcut prăpăd în țară. În Dâmbovița, acoperișul unui bloc a fost smuls de vânt

Codul galben de ploi şi vânt puternic emis de meteorologi a făcut prăpăd în ţară iar vijeliile vor continua și în orele următoare! Cea mai gravă situație s-a înregistrat în județul Dâmbovița.

Andreea Albu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Imaginile sunt suprinse în comuna IL Caragiale din Dâmbovița. Din cauza rafalelor de vânt puternice, acoperișul unui bloc a fost spulberat la peste 30 de metri distanță și a căzut în curtea unei gospodării.

Furtună în mai multe zone din țară

Doar norocul a făcut ca nimeni să nu fie rănit. Operatorii 112 au primit mai multe apeluri legate de copaci smulși din rădăcini. 

Potrivit ISU Dâmbovița, ca urmare a manifestării fenomenelor meteo periculoase din ultimele ore, pompierii dâmbovițeni au intervenit in patru localități. Este vorba despre Visina, Costeștii din Vale, Mija și Comișan.

Citeste si: Cum va fi vremea în perioada 1-3 Aprilie. Ploi și temperaturi mai scăzute în toată țara

Deși în calendare e primăvară, furtunile au arătat ca unele de vară. La Satu Mare și la Iași a căzut grindina minute bune.

Citeste si: Ploi și intensificări ale vântului în 20 de județe. A fost emis cod galben

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Vremea și-a făcut de cap inclusiv în județul Prahova. Aici vântul a suflat cu putere.

Vremea nefavorabilă a amânat zborurile din Capitală

Din cauza furtunii din zona Bucureștiului, unele zboruri așteaptă îmbunătățirea condițiilor meteo, iar cel puțin unul a fost nevoit să anuleze aterizarea.

Citeste si: Vreme anormal de rece în Europa. Germania și Olanda se confruntă cu zăpadă la început de Aprilie

Din cauza condițiilor meteo din nordul țării, zborul TAROM RO617 București- Baia Mare a așteptat și el în aer câteva zeci de minute, ulterior a aterizat în siguranță la Baia Mare (info Anton Mihiș).

Zborurile LX1885 către Zurich și FR315 către Berlin au fost amânate.

Citeste si: Cum va fi vremea în luna aprilie 2022 în marile oraşe din România?

În intervalul 15:50 – 16:30, în București și județul Ilfov au fost anunțate intensificări de scurtă durată ale vântului cu rafale de peste 55 km/h, posibil vijelii.

Citeste si: Când sunt Floriile 2022? Este dezlegare la peşte

Vremea rea și fenomenele severe își vor face apariția, treptat, în majoritatea țării. Încă din 31 martie, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare de cod galben de vânt puternic și ploi torențiale pentru mai multe județe din România.

Codul galben de cantități de apă însemnate și intensificări ale vântului este în vigoare pentru perioada 31 martie, ora 18:00 – 2 aprilie, ora 21:00.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI