Close sidebar
Close sidebar

Gabriel de la „Puterea Dragostei” s-a îndrăgostit nebunește de Ramona: „Ești singura luptă pe care nu vreau să o pierd!”

Gabriel de la „Puterea Dragostei” s-a îndrăgostit nebunește de Ramona. Tânărul i-a făcut declarații concurentei de față cu toți colegii.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Gabriel și Ramona. Gabriel de la „Puterea Dragostei” s-a îndrăgostit nebunește de Ramona: „Ești singura luptă pe care nu vreau să o pierd!” i-a mărturisit tânărul.

Gabriel și Ramona. „Nu simt nimic, te consider un prieten! Nu sunt pregătită acum de o relație.” a spus Ramona de la „Puterea Dragostei”.

Gabriel de la „Puterea Dragostei” s-a îndrăgostit nebunește de Ramona: „Ești singura luptă pe care nu vreau să o pierd!”

Gabriel și Ramona. Gabriel de la „Puterea Dragostei” i-a făcut o surpriză Ramonei.

Acesta a scris un bilețel: „Ești singura luptă pe care nu vreau să o pierd!”. Concurentul emisiunii de la Kanal D a transmis că nu voia să o supere cu acel bilețel pentru că o simpatizează foarte mult. „O simpatizez, îmi doresc o relație cu ea. E o fată frumoasă! Aș vrea să ne cunoaștem mai bine. Cred că este mai rușinoasă și de aceea nu a acceptat surpriza...o
să lupt pentru ea ca să se schimbe. M-am îndrăgostit de ea.”
a zis Gabriel Vasiliu.

Gabriel și Ramona. Citeste si: Drama prin care trece Andra Volos de la „Puterea Dragostei” încă din copilărie

Gabriel și Ramona. Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, planuri de viitor

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Gabriel și Ramona. Citeste si: Nelson Mondialu, despre câștigătorul emisiunii Puterea Dragostei

Gabriel și Ramona. Întrebată de Andreea Mantea dacă este geloasă pe Gabi și pe Ramona, Daiana nu a răspuns, însă a spus că dacă nu era așa vagabond poate Ramona îi oferea o șansă.

Gabriel și Ramona. „N-am încredere în el! Mi-a jurat iubire eternă, că o să fie lângă mine. Mi-a scris o mie de scrisori. Și cu mine a procedat la fel. Nu mă interesează deloc.”  a menționat Daiana de la „Puterea Dragostei”.

Gabriel și Ramona. „I s-au cam aprins călcâiele lui Gabi după Ramona.” a adăugat Ella de la „Puterea Dragostei”.

Gabriel și Ramona. „Măcar e sincer, doamna Andreea. Nici pe mine nu mă credeați și râdeați când am zis că o iau pe Berna de nevastă.”  a spus Philip de la „Puterea Dragostei”. 

Gabriel și Ramona. Gabriel Vasiliu a mărturisit, însă, că va lupta pentru inima Ramonei de la „Puterea Dragostei” și că o va face să se îndrăgostească și să creadă în el. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI