"Am trei copii, iar ce-l de-al doilea nascut, baietelul de 4 ani si jumatate, s-a nascut in aceasta clinica. Pentru mine nu a fost nici un motiv de jena, de rusine de a ascunde acest subiect. Am realizat ca sunt multe femei care ascund faptul ca urmeaza un tratament de fertilitate, carora le este teama de implicatiile unui astfel de tratament pentru organismul lor sau pentru viata copiilor.

David Petru, baietelul meu este un copil normal, chiar foarte nazdravan”, a povestit Firea.

Decizia Gabrielei Firea pare una ciudata, avand in vedere ca este o femeie credincioasa si ca Biserica interzice tehnicile de reproducere umana asistata. De altfel, primarul a povestit ca in ziua in care a mers la clinica pentru fertilizare a auzit batand clopotele de la o biserica din apropiere si a considerat ca acesta e un semn rau, scrie Libertatea.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

' Nu am renuntat pentru ca am considerat ca cea mai importanta menire a unei femei pe acest pamant, daca ii este ingaduit de catre Dumnezeu, este sa fie mama macar o data in viata. Eu am reusit de trei ori.

Iar motivul pentru care nu am fugit in acea zi din clinica este ca in sala de interventii era o icoana a Maicii Domnului si m-am dat seama ca numai prin o imbinare a cuceririlor stiintei si prin puterea rugaciunii, minunile se adeveresc si sunt aici, in fata noastra", a declarat Gabriela Firea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si