Gabriela Firea ia măsuri pentru a preveni apariția de covid-19. Edilul a luat deciziile pentru evitarea aglomerației în București.

De pe data de 15 mai, România iese din starea de urgență și intră în starea de alertă. Odată cu această schimbare, autoritățile române se așteaptă la aglomerații.

Primarul Capitalei a anunțat că începând cu data de vineri, 15 mai, vor fi redeschise toate cele 50 de parcuri din București, încă de dimineață.

Gabriela Firea ia măsuri pentru a preveni apariția de covid-19. Ce a decis primarul să facă după data de 15 mai?

Gabriela Firea a recomandat ca angajatorii să dispună lucrul în ture, în acest fel evitând „presiunea mare pe metrou și autobuze”. Tot primarul Capitalei a susținut că „eforturile autorităților vor fi zădărnicite dacă se creează aglomerație”.

În același timp, Gabriela Firea a transmis public, la Antena 3, faptul că va scoate pe traseu tot parcul STB, format din 1100 de autobuze, 280 de tramvaie și 180 de troleibuze.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

gabriela firea măsuri 15 mai

Primarul Bucureștiului are o recomandare pentru călători. Gabriela Firea le sugerează acestora să folosească aplicația InfoSTB pentru planificarea rutelor de călătorie.

Citeste si: VIDEO| Stare de alertă sau trei zile de haos? Ce ne așteaptă la finalul acestei săptămâni

Citeste si: VIDEO| Pregătiri pentru slujbele în aer liber

Citeste si: O infirmieră din Bacău, infectată cu coronavirus, a murit la spitalul din Iaşi

„Toți călătorii își pot regla singuri o călătorie cu aplicația InfoSTB, unde fiecare călător poate să vadă în funcție de locul în care vrea să ajungă ce mijloace de transport poate să ia până la destinație- metrou, autobuze, tramvaie.”, a declarat Gabriela Firea la Antena 3.

Citeste si: Vitaminele care ne ajută să prevenim infecția cu coronavirus


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si