Pe site-urile de socializare, Gabriela Firea este acuzată că îi răsplăteşte pe actorii care o laudă. Marius Manole, unul dintre cei mei reprezentativi actori ai generaţiei sale, a postat un mesaj în care dezvăluie că mai mulţi actori au fost recompensaţi de primarul Capitalei, după ce au semnat o scrisoare de suţinere a lui Firea, în perioada în care era în conflict cu conducerea PSD. La vremea respectivă, mulţi au comentat că semnatarii sunt beneficiarii unor fonduri de la Primăria Capitalei, sau sunt angajaţi la instituţii patronate de administraţia Bucureştilor.

Gabriela Firea este acuzată că îi răsplăteşte pe actorii care o laudă: "A cum ceva timp a apărut o scrisoare de susţinere a doamnei Firea"

“Acum, când dictatura a început uşor, uşor să se instaleze, când ne conduc din nou nişte analfabeţi agramaţi şi impertinenţi şi-au făcut apariţia şi artiştii fără conştiinţă şi cu dorinţa maximă de parvenire. Vă amintiţi că acum ceva timp a apărut o scrisoare de susţinere a doamnei Firea, semnată de mulţi artişti. După ce au susţinut că doamna Firea a contribuit la viaţa artistică a Capitalei şi că a ajutat arta din România să meargă înainte… s-au întâmplat următoare lucruri: 1. Actorul Lucian Ghimişi "pe care l-am cunoscut şi apreciat, trece de la conducerea teatrului Ion Creangă la conducerea ArCub. Nu ştiu ce-l recomanda pe Lucian să conducă o astfel de instituţie”, a postat Marius Manole.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Gabriela Firea este acuzată că îi răsplăteşte pe actorii care o laudă. Cum au primit aceştia funcţii şi distincţii

Pe facebook, Gabriela Firea este acuzată că îi răsplăteşte pe actorii care o laudă.  “2. Actorul Marius Bodochi, care mi-e coleg, cu care am impartit scena de atatea ori, primeste zilele astea conform unui proiect de hotărâre care figurează pe ordinea de zi a şedinţei din 18 octombrie a Consiliului General al Municipiului Bucureşti titlul de cetatean de onoare al capitalei. Nu zic ca Marius Bodochi nu merita acest lucru, doar ca stranie coincidenta; 3. Primăria Capitalei "aprobă înfiinţarea Centrului Cultural Lumina. Acesta va avea 15 angajaţi, din care 3 posturi de conducere, şi va fi susţinut financiar de Primăria Capitalei, dar şi din venituri proprii. Întâmplător sau nu directorul acestui centru devine actorul George Costin. Actor foarte bun de altfel, dar şi el semnatar al celebrei scrisori". 4. „S-a înfiinţat în Bucureşti un teatru. Teatrul Dramaturgilor. Foarte frumos. Doar că pe afişele spectacolelor de la acest teatru al dramaturgilor apar cam aceleaşi nume care au semnat scrisoarea. Nu vă mai zic de directorii de teatre care aparţin de primărie şi de prezentatorii evenimentelor organizate de primărie care sunt cu toţii semnatarii scrisorii în cauză. Nu ştiu cum vă sună dumneavoastră, dar mie mi se pare cam schimb la schimb”, a încheiat Marius Manole.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si