Close sidebar
Close sidebar

Gabriela Firea susţine că bucureştenii nu au motive de îngrijorare, după falimentul RADET. Consilierii din opoziție o contrazic

Primarul general Gabriela Firea susţine că bucureştenii nu au motive de îngrijorare, după falimentul RADET, întrucât agentul termic va fi furnizat în continuare. De asemnea, toţi angajaţii RADET vor fi preluaţi de compania municipală Termoenergetica.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

”Aş vrea de la început să fac precizări pentru bucureşteni şi angajaţii RADET. În ceea ce-i priveşte pe cetăţeni nu au niciun motiv de îngrijorare, furnizarea agentului termic va fi în continuare asigurată la parametri decenţi, normali, ne dorim la parametri superiori, pe măsură ce înlocuim din conductele care sunt vechi de 50 – 60 de ani”, a spus Firea, joi, în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Citeste si: Klaus Iohannis, dat în judecată de un violator condamnat la 13 ani de închisoare!

Citeste si: Un bărbat de 58 de ani a murit după ce s-a răsturnat cu o automacara

Aceasta a preciat că activitatea de termoficare va fi preluată de compania Termoenergetica cea care va prelua şi angajaţii RADET.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

”Salariaţii, în ziua în are-şi vor înceta activitatea la RADET, vor fi angajaţi automat la compania municipală Termoenergetica. Nu se va sista nicio zi furnizarea agentului termic”, a mai spus Firea.

Consiliul General dezbate, joi, situaţia RADET şi delegarea activităţii către Termoenergetica.

Citeste si: Un elev ucide un coleg şi răneşte alţi trei înainte să se sinucidă

„Doamna primar general nu a înțeles nici acum gravitatea situației termoficării din București. Falimentul RADET a fost declarat și confirmat, dar doamna Firea nu a pregătit în niciun fel această trecere a Regiei. În patru ani de mandat, nu s-au făcut suficiente investiții, nu s-a înființat legal o entitate care să preia serviciul de termoficare, iar acum suntem într-un moment în care nu știm dacă putem trece iarna și dacă bucureștenii vor avea apă caldă și căldură.

Conductele RADET s-au deteriorat major în ultimii ani, iar în aceste condiții doamna Firea se laudă că a înlocuit 180 de kilometri de rețea din cei aproape 4.000”, a declarat, joi, Marian Bumbar, la ședința CGMB.

„Cu câteva ore înaintea şedinţei am primit mai multe documente care ar trebui să stea la baza delegării serviciului de termoficare către Termoenergetica, una dintre companiile municipale înfiinţate de Gabriela Firea. De ce? Pentru că a intrat RADET în faliment.

Sunt sute de pagini acolo şi nu poate să îmi spună nimeni dintre colegii mei din Consiliul General că ştie cu adevărat ce scrie acolo. Noi ştim despre ce votăm, dar nu ştim ce votăm. Falimentul RADET, care este anunţat de ani de zile, pentru că a fost în insolvenţă, introdus chiar de către Gabriela Firea, a luat-o prin surprindere. Acest faliment este în principal vina lui Sorin Oprescu, dar şi a Gabrielei Firea, deopotrivă”, a declarat, joi, Ciprian Ciucu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI