Close sidebar
Close sidebar

Gabriela Rîpan, condusă pe ultimul drum de sute de oameni. Tânăra a fost înmormântată într-un sicriu alb

Gabriela Rîpan, tânăra de 20 de ani care a murit în noaptea de duminică spre luni, într-un cumplit accident la Cluj Napoca, a fost înmormântată.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Fata a fost condusă pe ultimul drum astăzi, la Suceava, de sute de oameni.

Trupul neînsuflețit al fetei a fost depus la capela mortuară de la Biserica „Sfânta Vineri” din municipiul Suceava, slujba de înmormântare fiind oficiata de 10 preoţi.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Gabriela Rîpan a fost înmormântată în sicriul alb, la cimitirul Parohiei “Sf. Vineri”.

Gabi a murit într-un cumplit accident, în mașina primită cadou de la părinți

Citeste si: Declarațiile uimitoare ale medicilor! Cum justifică rezultatul analizelor lui Tudor Ștefan, șoferul care a produs accidentul în care a murit Gabi Rîpan

Gabi avea doar 20 de ani și o viață întreagă înainte, cu multe planuri de viitor.

Ea se mutase din Suceava la Cluj pentru a urma facultatea pe care și-a dorit-o. Provenea dintr-o familie înstărită, care o iubea enorm și a făcut orice pentru fata loc. De exemplu în ziua majoratului, Gabi a primit o mașină de lux. Tocmai în acest autoturism ea și-a găsit sfârșitul.

În noaptea de luni spre marți, ea și-a lăsat un prieten să-i conducă mașina.

Acesta s-ar fi aflat sub influența substanțelor interzise, a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina într-un stâlp. Impactul a fost atât de agresiv încât autoturismul s-a rupt în două. Gabi nu a mai avut nicio șansă și a murit pe loc. Prietenul său a a aruncat din mașină la câteva sute de metri. El este în stare gravă în spital, iar medicii au fost nevoiți să-i amputeze un picior.

Citeste si: Mama Gabrielei, tânără moartă în accidentul din Cluj, mesaj emoționant pentru fiica ei atunci când i-a dăruit bolidul în care acesta și-a găsit sfârșitul! "Te iubesc, Micuțo!"

FOTO: Observator.tv

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI