Close sidebar
Close sidebar

Gafa care i-a fost fatala barbatului UCIS de furtuna din Bucuresti: Ce a ignorat omul

Furtuna din Bucuresti a ucis un om, miercuri seara! Primaria sustine ca barbatul lovit mortal de un copac nu a tinut cont de avertizarea existenta ca pomul reprezinta un pericol.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Potrivit declaratiei familiei sale, barbatul venise sa-i aduca un pachet surorii. in momentul in care a coborat din masina, I.B a fost lovit puternic de copacul rupt. Chiar daca in zona se aflau afise prinse de o banda de delimitare- prin care se mentiona faptul ca arborele reprezinta un pericol- barbatul a ignorat avertizarea, iar crengile copacului aflat in curtea imobilului de pe soseaua Viilor- smulse de vant- l-au accidentat mortal.

La o prima verificare a Directiei Control din cadrul PLMB a reiesit faptul ca imobilul in curtea caruia se afla arborele rupt de vant apartine societatii Kandia Dulce SA”, transmite Primaria Bucuresti.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Toti copacii, precum si cel care a cazut in aceasta seara, si, din nefericire, a omorat un om, Dumnezeu sa-l odihneasca, care sunt pe spatiul privat, sunt in responsabilitatea respectivilor proprietari de imobile si de curti. Copacii din parcuri si de pe aliniamentele stradale sunt in administrarea ADP-urilor de sectoare care ani de zile au fost tinuti cu avize de toaletare sau defrisare in caz de regres si de declin(...)

pentru ca unor functionari, in anii trecuti, le era frica sa dea acele avize pentru ca sareau toate ONG-urile din Bucuresti si creau atmosfera si faceau mitinguri si proteste", a spus Gabriela Firea.

Ea a precizat ca, in momentul in care s-a anuntat ciclonul, ADP-urile de la sectoare au prezentat foarte multe dosare de copaci in astfel de situatii.

"Noi am dat azi toate avizele, conform legii, si sunt dispusa sa suport in urmatoarele zile toate criticile ONG-urilor din domeniul mediului care nu realizeaza faptul ca o viata de omul este cu mult mai importanta", a adaugat

edilul general.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI