Conform Politiei Arges, in noaptea de marti spre miercuri politistii Sectiei de Politie Rurala Lunca Corbului, care se aflau in misiune in comuna Barla, au facut semnal  de oprire unui autoturism care circula pe DJ 679, din directia Barla catre Harsesti. soferul nu a oprit la semnal si a continuat deplasarea catre comuna Harsesti.

"Intrucat existau indicii ca barbatul ar fi sub influenta bauturilor alcoolice, politistii au pornit in urmarirea autoturismului, l-au somat din nou pe sofer sa opreasca, dupa care unul dintre politisti a executat doua focuri de avertisment in plan vertical si inca patru asupra autoturismului.

Focurile de arma au fost executate intr-o zona fara locuinte situata intre comunele Barla si Harsesti. Autoturismul a fost oprit pe raza comunei Harsesti, iar conducatorul auto imobilizat. Dupa imobilizarea conducatorului auto, politistii au constatat ca o femeie de 31 de ani, pasagera in autoturism prezenta o leziune, aparent usoara", se arata intr-un comunicat transmis miercuri dimineata de Politia Valcea.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Reprezentantii Politiei Valcea au precizat ca femeia, ranita in urma focurilor de arma trase de agenti, a fost transportata la Spitalul Judetean din Pitesti, unde a fost operata.

Politia mai precizeaza ca Parchetul Tribunalului Arges urmeaza sa verifice modul in care politistii au intervenit in acest caz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si