Close sidebar
Close sidebar

Gală fără eliminare în ”Casa Iubirii”. Bianca a izbucnit în lacrimi la aflarea veștii

Andreea Mantea a făcut un anunț surprinzător în gala de duminică. Prezentatoarea a anunțat că nimeni nu va păsări competiția de această dată.

Diana Bostan,

Bianca de la ”Casa Iubirii”


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Gala de duminică a fost una plină de emoție, dar și una plină de acuzații. Concurenții au pus-o la zid pe Anca, despre care au spus că ar face orice să nu părăsească emisiunea.

Anca a fost pusă la zid de către băieți

După ce a spus că Alex arată exact ca tiparul ei de băiat, fizic, Anca și-a pus toată casa în cap. Chiar dacă Flavius nu pare deranjat de acest lucru, ceilalți concurenți au taxat vorbele Ancăi.

Citește și: Gală cu surpriză a emisiunii ”Casa Iubirii”. Ce strategie au adoptat concurenții

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Anca susține că între ea și Flavius este o altfel de conexiune, una care nu ține de fizic, iar Flavius este băiatul cu care vrea să se cunoască.

Bianca a izbucnit în lacrimi

Deși și-a dorit foarte mult să părăsească emisiunea pentru a fi alături de Alin, gala a fost una fără eliminare.

Citește și: Ștefania de la Casa Iubirii dă cărțile pe față! Cine este noul său iubit? „L-am cunoscut cu puțin timp înainte să îl revăd pe Cristian”

La auzirea acestor cuvinte, Bianca a izbucnit în lacrimi și a mărturisit că îi este foarte dor de Alin.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI