Spre surprinderea, la eliminare a fost propus și Radu, iar Cristina nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Erisa a părăsit ”Casa Iubirii”

Fetele l-au propus spre eliminare pe Radu, în timp ce Erisa a fost trimisă la eliminare de către Ionuț, favoritul săptămânii.

„I-am repetat de foarte multe ori săptămâna asta că nu s-a mai auzit nimic despre ea, nu mai știm ce face, nu am mai văzut-o pe la noi, adică la modul ăsta.

Nu a mai interacționat atât de mult cu băieții, după părerea mea, și a multora de aici.”,  a spus Ionuț, potrivit kanald.ro.

Citește și: Incredibil cu ce s-a îmbrăcat această concurentă la primul date în Casa Iubirii! Reacția lui Patrick: „I-ați halatul pe tine!”

„Nu știu dacă o să pot să mai fac chestia asta. Cred că mi-am pus și eu un baraj în a cunoaște restul fetelor la nivel de relație. Nu îmi pare rău, pentru că am făcut-o din suflet și a venit de la sine” a spus Radu.

Băieții din Casa Iubirii spun lucrurilor pe nume! Cum văd concurenții relația dintre Alex și Bianca?

Duminică, băieții dau cărțile pe față. Ionuț a afirmat că Alex este foarte afectat din cauza Biancăi.

Gesturile pe care tânăra concurentă le face față în compania altor băieți îl deranjează foarte tare.

Citește și: Marinel se află în fața unei decizii grele. Ce hotărâre va lua concurentul?

Ionuț a spus că, după mult timp, l-a văzut pe Alex să zâmbească din nou. Zâmbetul de pe chipul concurentului a venit după ce Bianca ar fi refuzat să îi facă masaj lui Robert. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Alex este deranjat de comportamentul iubitei sale și nu mai simte nicio fericire pentru momentele frumoase pe care le trăiește în emisiunea Casa Iubirii.

Citește și: Reacția Andreei Mantea după ce a aflat că sora lui Radu de la „Casa Iubirii” a dispărut: „Ne apucăm de postat în mediul online și la televizor”

„Vă spun sincer, abia ieri l-am văzut pentru prima oară, cred că după o lună de zile, că a zâmbit natural. A zâmbit natural pentru că  refuzat Bianca să-i facă masaj lui Robert”,  a zis Ionuț.

Marinel a intervenit în discuție spunând că nu i se pare normal cum tratează Bianca situațiile și gesturile în raporturile cu alți băieți, ținând cont de faptul că are o relație în Casa Iubirii cu Alex.

„Marinel, cine ești tu să judeci cine este bărbat sau nu? E foarte urât din partea ta.”, s-a apărat Bianca, potrivit Kanald.ro.

„I-am zis: nu e bărbat, nu are orgoliu în el”,  a

adăugat Marinel.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Bianca se amuză de date-ul lui Patrick. Concurentul nu este fericit și se gândește la situația de acasă

Ionuț consideră că Alex nu mai are nicio speranță și nu se mai bucură de zilele din competiția Casa Iubirii.

„Eu ți-am spus părerea mea despre Alex. Alex nu se mai bucură de nimic din ce e aici. Eu când am văzut situația asta m-am retras. Ii dau sfaturi degeaba, nu are rost”.

În această săptămână este gală eliminatorie și unul dintre concurenți, fată sau băiat, va pleca din Casa Iubirii. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si