Close sidebar
Close sidebar

Galateanul rasist care musca tiganii si ii injunghia cu zambetul pe buze ramane in arest preventiv: „A spus ca unde prinde un tigan il omoara"

Marian Ivanov (43 de ani), zis „Marian Nebunul”, a dat buzna peste un galatean de etnie roma, care dormea intr-o coliba de pe malul baltii Catusa, i-a dat un topor in cap si apoi l-a injunghiat de mai multe ori.


DISTRIBUIE
acest articol

Tribunalul Galati l-a condamnat pe 7 octombrie pe Marian Ivanov (43 de ani), un galatean extrem de violent, cunoscut pentru rasismul de care da dovada, la 17 ani de inchisoare.

Pe 26 februarie 2016, individul a intrat cu un topor in coliba de pe malul baltii Catusa, ce apartine unui barbat de etnie roma, si l-a lovit in cap fara nicio explicatie. Victima a murit dupa cateva zile, dar de amintit este ca autoritatile stiau de comportamentul agresiv al lui Marian Ivanov, dar au decis sa nu faca nimic.

Individul a fost lasat in libertate de judecatori, desi fusese acuzat de tentativa la omor deosebit de grav, primind doar o pedeapsa cu suspendare, in 2014, cu toate ca injunghiase un om de 17 ori. Ultima victima a ucigasului se numeste Marian Onila( 53 de ani). Acesta construise o coliba din resturi pe malul baltii Catusa, pe care o folosea din cand in cand, fiind un pescar inrait.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Barbatul a fost surprins de Marian Ivanov, cu care se afla in dusmanie.

Citeste continuarea pe Adevarul.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI