Yiğit Kirazcı, actorul faimos pentru rolul său de avocat în serialul "Tablou de familie", difuzat de luni pana vineri, la Kanal D, a încins atmosfera cu un pictorial de senzație. La cei 40 de ani ai săi, Kirazcı continuă să fascineze publicul și să atragă admirația fanilor din întreaga lume.

În cadrul pictorialului pentru publicatia Retouch mag, a oferit si un interviu în care a împărtășit detalii despre viața și cariera sa, dezvăluind momente semnificative din viata sa și planurile de viitor.

El a povestit despre experiențele sale unice, inclusiv despre perioada petrecută în Argentina:  "La 27 de ani am plecat în Argentina și am locuit acolo timp de 6 luni. Dacă aș avea ocazia, aș face-o din nou. A fost o experiență minunată pentru mine."   Cuba este altă destinatie pe care si-ar dori să o descopere.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Recunoscut pentru energia și originalitatea pe care le aduce fiecărui personaj, Yiğit Kirazcı se remarcă prin stilul său unic, frumusețea sa distinctivă și carisma incontestabilă. Este un actor excepțional, apreciat atat pentru calitatile profesionale, cat si pentru fizicul atractiv și personalitatea sa vibrantă. Cu un stil de viață nonconformist, el reușește să inspire și să captiveze publicul prin fiecare rol interpretat.

În serialul "Tablou de familie", difuzat de luni până vineri la ora 20:00 pe Kanal D, Kirazcı îl interpretează pe Yıldırım Şahin, un avocat de divorțuri de succes, cunoscut pentru inteligența, ambiția și carisma

sa. Yıldırım este prieten din facultate cu Azra și Sergen, iar relația sa complexă cu Azra adaugă un plus de tensiune serialului.

Yiğit Kirazcı a demonstrat de-a lungul carierei sale că este unul dintre cei mai talentați și de succes actori din industrie, aducând mereu un aer proaspăt și o atitudine distinctivă în fiecare rol. "Cod roșu de seducție" este cu siguranță expresia care îl definește perfect pe actorul care a cucerit si publicul din România.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si