Close sidebar
Close sidebar

Gasita fara suflare in locul de joaca al unui restaurant de fite. O fetita de 7 ani din Ploiesti a fost gasita moarta

Gasita fara suflare in locul de joaca al unui restaurant de fite. Este sfarsitul tragic al unei fetite de numai 7 ani, din Ploiesti. Nimeni nu stie pana in acest moment ce s-a intamplat. Va avertizam , urmeaza informatii cu un puternic impact emotional.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Parintii copilei se aflau la terasa unui local din Ploiesti. Fetita lor, de numai 7 ani, se distra si ea in restaurant, dar intr-un loc de joaca special amenajat, impreuna cu alti copii.

Toti erau supravegheati de un clovn, care avea grija sa le asigure si buna dispozitie.

"Ei se jucau de-a v-ati ascunselea, asa cum v-am mai spus, deci copiii se piteau si el a  fost prezent tot timpul. Adica a fost chestie de 1-2 minute, sa inteleg? Da, cat poate sa dureze un joc de-a v-ati ascunselea? Maxim 3 minute"

Citeste si: INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre- antena3.ro

Nici 5 minute! De atat a fost nevoie pentru ca o seara obisnuita sa devina una de cosmar pentru parintii micutei. In zadar s-au chinuit medicii de pe ambulanta sa o resusciteze. Pentru copila.... nu s-a mai putut face nimic.

"Dupa prima evaluare a medicilor de pe ambulanta fetita nu a suferit niciun traumatism, efectiv era in stop cardio respirator"

Nici medicii nu au deslusit inca misterul mortii micutei.  Pe corpul copilului, nu exista nicio leziune si niciun traumatism care sa-i duca cu gandul la vreun accident pe care sa-l fi suferit copilul.
Spera sa afle mai multe informatii odata ce legistii vor finaliza necropsia.

Desi in locul de joaca unde s-a petrecut tragedia, exista un supraveghetor, responsabilitatea pentru grija celor mici le revine tot parintilor. Personalul localului ii avertizeaza pe clienti asupra conditiilor si ii roaga sa fie atenti la copiii lor.

Ancheta procurorilor va stabili acum in ce conditii a murit copila si daca se face responsabil cineva de tragedie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI