Nicoleta nu a putut urmări până la final dansul dintre iubitul ei și noua concurentă din casă, apropierea dintre cei doi nu i-a picat deloc bine blondinei.

”Nu mai am chef...o învârte și face figuri din astea”,  a spus Nicoleta.

Citeste si: O nouă concurentă și-a făcut apariția în Casa Iubirii. Cine este bruneta și care este bărbatul care i-a atras atenția

Sorin a schimbat tactica în momentul în care Nicoleta i-a reproșat dansul și a acuzat-o la rândul ei pe partenera sa: "Ai început să-l mângâi pe băiat pe spate".

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Andreea Mantea a întrebat-o pe Nicoleta de ce nu a putut urmări dansul până la capăt. Aceasta a precizat că iubitul ei face niște șmecherii.

„Nu am înțeles de ce Raluca l-a ales pe Sorin, el este într-un cuplu”

Sorin a primit undă verde în casa fetelor, însă timpul petrecut în compania iubitei s-a lăsat cu reprosuri si comentarii.

Sorin e putin deranjat de unele gesturi si actiuni ale Nicoletei: "Te-am tachinat", a spus el.

Citeste si: Natalia recunoaște asemănarea izbitoare dintre ea și Nicoleta: „Și Andreea Mantea, chiar și el, și publicul a confundat-o"

Andreea, una dintre cele mai noi concurente din ”Casa Iubirii”, nu poate înțelege de ce Raluca l-a invitat la dans tocmai pe Sorin, unul dintre băieții care formează deja un cuplu în casă.

„Nu am înțeles de ce Raluca l-a ales pe Sorin, Sorin este într-un cuplu”,  a

spus Andreea, potrivit KanalD.ro.

casa iubirii

Sorin, primul dans cu Raluca în Casa Iubirii

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cine este Raluca, noua concurentă de la "Casa Iubirii"

Raluca este noua concurentă din Casa iubirii. Aceasta nu a venit cu mâna goală în emisiune, ci a adus cu ea câte un cadou pentru fiecare concurent.

Raluca are vârsta de 29 de ani și este astrolog, dar a absolvit Facultatea de Jurnalism. 

După ce au descoperit ce meserie are nouă concurență, toți băieții au fost foarte încântați și i-au cerut tinerei să le spună ce anume le este scris în stele și ce șanse au să își întâlnească marea iubire în emisiune.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si