Close sidebar
Close sidebar

Gelozie în "Casa Iubirii" după intrarea unei noi concurente

Gelozia se instalează în ”Casa Iubirii”. Nicoleta a fost deranjată de faptul că iubitul ei i-a acordat primul dans noii concurente, Raluca.

Sorin Negru,

Sorin și Nicoleta, scene de gelozie în Casa Iubirii

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nicoleta nu a putut urmări până la final dansul dintre iubitul ei și noua concurentă din casă, apropierea dintre cei doi nu i-a picat deloc bine blondinei.

”Nu mai am chef...o învârte și face figuri din astea”,  a spus Nicoleta.

Citeste si: O nouă concurentă și-a făcut apariția în Casa Iubirii. Cine este bruneta și care este bărbatul care i-a atras atenția

Sorin a schimbat tactica în momentul în care Nicoleta i-a reproșat dansul și a acuzat-o la rândul ei pe partenera sa: "Ai început să-l mângâi pe băiat pe spate".

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Andreea Mantea a întrebat-o pe Nicoleta de ce nu a putut urmări dansul până la capăt. Aceasta a precizat că iubitul ei face niște șmecherii.

„Nu am înțeles de ce Raluca l-a ales pe Sorin, el este într-un cuplu”

Sorin a primit undă verde în casa fetelor, însă timpul petrecut în compania iubitei s-a lăsat cu reprosuri si comentarii.

Sorin e putin deranjat de unele gesturi si actiuni ale Nicoletei: "Te-am tachinat", a spus el.

Citeste si: Natalia recunoaște asemănarea izbitoare dintre ea și Nicoleta: „Și Andreea Mantea, chiar și el, și publicul a confundat-o"

Andreea, una dintre cele mai noi concurente din ”Casa Iubirii”, nu poate înțelege de ce Raluca l-a invitat la dans tocmai pe Sorin, unul dintre băieții care formează deja un cuplu în casă.

„Nu am înțeles de ce Raluca l-a ales pe Sorin, Sorin este într-un cuplu”,  a

spus Andreea, potrivit KanalD.ro.

Sorin, primul dans cu Raluca în Casa Iubirii

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cine este Raluca, noua concurentă de la "Casa Iubirii"

Raluca este noua concurentă din Casa iubirii. Aceasta nu a venit cu mâna goală în emisiune, ci a adus cu ea câte un cadou pentru fiecare concurent.

Raluca are vârsta de 29 de ani și este astrolog, dar a absolvit Facultatea de Jurnalism. 

După ce au descoperit ce meserie are nouă concurență, toți băieții au fost foarte încântați și i-au cerut tinerei să le spună ce anume le este scris în stele și ce șanse au să își întâlnească marea iubire în emisiune.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI