Alexandru și Cristina au un moment romantic, sub privirile geloase ale lui Radu. Deși a menționat că nu mai are nimic cu Cristina, gelozia se vede în ochii lui. 

Citește și: Bianca și-a sărbătorit ziua în ”Casa Iubirii”. Un invitat surpriză a venit să-i ureze ”La mulți ani!”

“Ionuț: Era supărată Cristina.  

Radu: Ce? 

Citește și: Mihaela cedează presiunii în casa fetelor. Concurenta a izbucnit în lacrimi

Ionuț: Cristina era supărată. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Radu: Dar ce am făcut? Eu sunt conștientă că Cristina a fost deranjată de chestia asta, cum eu mi-am expus punctul de vedere și am spus că nu-mi mai doresc absolut nimic, nicio împăcare cu ea și ea a fost de acord cu mine și am căzut amândoi de comun acord. Eu, acum, nu pot sa stau separat de absolut toate fetele din emisiune și să nu mai am nicio interacțiune.”

, este conversația între concurenți, conform Kanal D.  

Citește și: Patricia a încins atmosfera în ”Casa Iubirii”. Concurenta a dansat pentru Radu

Patricia a încins atmosfera în ”Casa Iubirii”. Concurenta a dansat pentru Radu

Radu a venit în casa fetelor și i-a lansat o provocare Patriciei. Concurenta a trebuit să-i danseze timp de un minut lui Radu, din buric.

Vizibil afectată de situație, Cristina nu a putut privi cum Radu se bucură de  dansul Patriciei, iar băieții i-au remarcat supărarea.

Citește și:  Radu, gelos pe apropierile dintre Cristina și Alex: ”S-a supărat puțin Cristina”

Toata casa, în special băieții, au apreciat mișcările orientale ale Patriciei. Patrick nu s-a putut abține și a strigat ”Bravo, Patricia”, spre surprinderea Cristinei. Radu s-a simțit foarte bine în compania Patriciei și a apreciat faptul că este o fată deschisă și distractivă.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Alex nu se dă bătut și vrea să-i câștige inima Cristinei. Deși nu vrea o împăcare, Radu este gelos pe apropierile dintre cei doi.

Mihaela cedează presiunii în casa fetelor. Concurenta a izbucnit în lacrimi

Momente tensionate în ediția de azi a emisiunii ”Casa Iubirii”, atunci când Mihaela va izbucni în lacrimi din cauza colegelor sale. 

Robert va veni să o liniștească, iar fetele susțin că nu sunt ele de vină pentru starea proastă a Mihaelei.

„Ești, cumva, încărcată de ce s-a întâmplat ieri și, din cauza asta, pentru că știi foarte bine, când ești încărcată de niște lucruri, poate să te afecteze atât de tare, să ajungi la starea asta.

Chestia asta e sau ți-e rău?”,  a întrebat  Radu, potrivit  kanald.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si