Gelu a chemat-o pe Georgiana în camera roșie  încă de la primele ore ale dimineții. "Ai dormit bine? da? Ce vroiam să te întreb, că am avut curiozitatea asta toată noaptea: ce legătură ai cu Nicolas, pe bune acum?", i-a spus noul concurent din emsiunea Kanal D.

Citeste si: Daiana Marcu de la „Puterea Dragostei”, probleme de sănătate. Ce a pățit frumoasa brunetă

"Vorbim, nu avem o relație, nu o pot numi neapărat cunoaștere. Vorbim, într-adevăr, când vorbim, când ne certăm, știi cum e Nicolas, nu avem o relație", i-a răspuns Georgiana. 

Ce secrete vrea să alfe Gelu de la Georgiana

Gelu și-a motivat curiozitatea: "Mi-ar părea rău să mă bag peste băiatul ăla sau să cunosc pe cineva care cunoaște deja pe altcineva, e urât", a spus Gelu.

Georgiana l-a întrebat pe Gelu care este fata din casa "Puterea Dragostei" de care îi place, iar el a răspuns că va afla în curând. "De ce m-ai luat pe mine aici?", a fos reacția Georgianei. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

"Bună întrebare! Pentru că mai am niște curiozități. De ce toate fetele sunt fierte pe Vlăduț? Mi se pare suspect: eu cred că fetele au o relație acasă", a mai spus Gelu.

Georgiana l-a întrebat pe Gelu care este fata din casa "Puterea Dragostei" de care îi place, iar el a răspuns că va afla în curând.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Gelu, cel care a venit de curând în casa Puterea Dragostei, în locul lui Codrin, a făcut furori în momentul în care s-a aflat că i-a fost iubit Alexandrei Cărare, câștigătoarea ediției trecute a emisiunii de la Kanal D.

Citeste si: Bogdan Mocanu a mărturisit că nu mai este prieten cu Jador

"Nu cred că Geluțu a venit în casă!", a reacționat Alexandra Cărare, concurenta din sezonul anterior al emisiunii, după ce moderatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu a sunat-o prin video call și a întrebat-o "Cine crezi că a venit în emisiune?".

Citeste si:  Ella, despre o posibilă împăcare cu Jador: „M-a mai căutat”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si