Obsesia lor de fi identice le-a făcut să cheltuie mai mult de 160.000 de dolari pentru a-şi "îmbunătăţi" aspectul fizic. Iar operatiile estetice le-au facut celebre in toata lumea.

Acum, Lucy şi Anna DeCinque au dezvaluit cum isi impart barbatul. Ele au declarat ca le-ar placea sa se casatoreasca cu iubitul lor, Ben Byrne, cu care sunt de patru ani si pe care l-au cunoscut pe Facebook.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

„Este pentru prima data cand am doua iubite si, sa fiu sincer, este destul de greu pentru ca trebuie sa ma impart egal. Ce fac pentru una trebuie sa fac si pentru celalata”, declara Ben in 2014.

Acum surorile au anuntat ca vor sa se casatoreasca cu Ben. „Ne-ar placea sa ne casatorim, insa, chiar daca nu este legal, vom face o ceremonie”, a declarat Anna, potrivit Daily Mail.

„Ne trateaza in mod egal. Daca o saruta pe Anna, ma saruta imediat si pe mine”, a spus Lucy.

Ben a declarat ca le-ar placea sa aiba si copii, insa asta ar insemna sa ramana insarcinate in acelasi timp. Ben a dezvaluit ca avand in vedere ca sunt doua tinere „extrem de active”, are nevoie de mai multa energie pentru a putea face fata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si