George, subofițer de pompieri, a fost condus pe ultimul drum în comuna Miroși. El a fost dus în același loc în care se află și soția sa, de anul trecut. Fiica bărbatului a rămas fără părinți și trece prin cele mai grele momente. Ancheta este condusă de procurorii militari, care au cerut o expertiză a autospecialei.

Citește si: Incendiu puternic la un apartament din Brașov. Peste 50 de persoane au fost evacuate/ Unii adulți și copii sunt sub supraveghere medicală

George era subofițer al pompierilor. El a fost condus, ieri, pe ultimul drum. Bărbatul a decedat în timpul unei misiuni, în Argeș. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost îngropat în comuna Miroși, în același cimitir unde se odihnește de anul trecut soția lui, care a murit din cauza cancerului, potrivit Observatornews.ro.

George a fost condus pe ultimul drum

Pompierul a fost îngropat de ziua Sfinților Constantin și Elena. George a fost înmormântat într-o zi mare, ca soția lui, de Florii, atunci când fiica lor împlinea 18 ani. Din păcate, subofițerul de pompieri nu a avut nicio șansă, iar acum va rămâne doar o amintire pentru toți cei ce l-au cunoscut.

Citește si: Un incendiu violent a avut loc la fostul Combinat de Cauciuc Sintetic şi Produse Petrochimice din Bacău

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Soția a avut cancer, a murit în brațele surorii ei, în Turcia. Durere mare, peste firea omenească. Să se întâmple asta. Anul acesta fata avea BAC. Chiar în ziua în care a împlinit 18 ani şi-a îngropat mama. Sunt mutați aici de 10 ani. Nu s-a cunoscut că sunt oameni de la oraș, ne respectau. Au fost oameni de valoare”, a declarat o vecină, potrivit Observatornews.ro.

george a fost condus pe ultimul drum

Pompierul a fost condus pe ultimul drum, de Sfinții Constantin și Elena.

[Sursa foto: Captură Video]

Fiica subofițerului a rămas fără ambii părinți. Tânăra trece prin clipe grele în aceste momente. Ancheta este condusă de procurorii militari, care au cerut o expertiză a autospecialei.

Citește si: Un pompier a murit în timp ce stingea un incendiu de vegetație

Șoferul va fi audiat, dar și ceilalți membri din cadrul echipajului de intervenție care au fost prezenți în ziua în care George a murit, în timpul unei misiuni.

Citește si: Val de sinucideri prin aruncare de la etaj în România. Tudorel Butoi explică ce stă în spatele acestor decizii capitale| EXCLUSIV


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si