Fostul patron al Rapidului, George Copos, în vârstă de 67 de ani, a fost testat pozitiv cu COVID-19, informează Realitatea sportiva. Nu se cunosc până la această oră date despre starea de sănătate a lui George Copos.

Retras din lumea fotbalului și viață publică, George Copos și-a continuat afacerile și a avut chiar succes, după cum anunța recent Dumitru Dragomir.

George Copos a fost condamnat la 4 ani de închisoare în "Dosarul Transferurilor" în anul 2014, însă a fost eliberat după un an și o luna pentru bună purtare și pentru că a

reușit să scrie cinci cărți în această perioadă.

Citeste si: Alertă de COVID-19 în PSD. Un deputat a luat coronavirus, iar acum riscă să-i îmbolnăvească pe toți

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

George Copos, fost vicepremier al României, este unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din România. Copos a fost şi patron al Rapidului în cea mai bună perioadă a clubului giuleştean. Din 1992 până în 2013 destinele alb-vişiniiilor au fost conduse de George Copos. 

Tot mai mulți români, infectați cu noul coronavirus

Alte 2.069 de  noi cazuri de infectare cu coronavirus  au fost raportate în ultimele 24 de ore în România, bilanțul ajungând la 157.352,

potrivit datelor transmise luni de Grupul de Comunicare Strategică.

Până astăzi, 12 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 157.352 de cazuri de persoane infectate cu COVID-19. Rata de infectare este tot mai mare de la o zi la alta.

În intervalul 11.10.2020 (10:00) – 12.10.2020 (10:00)  au fost raportate 56 de decese (37 bărbați și 19 femei),  ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Harghita, Hunedoara, Iași, Maramureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Sibiu, Timiș, Vaslui și București.

Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 20-29 ani, 1 deces la categoria de vârstă  40-49 de ani, 8 decese la categoria 50-59 de ani, 18 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 21 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 7 decese la categoria de peste 80 de ani.

Sursa: Realitatea sportiva


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si