George și Mădălina de la „Puterea Dragostei” se iubesc nebunește, însă nu au anunțat când vor deveni părinți. Pe semne, că cei doi încă copilăresc și nu sunt pregătiți de această etapă din viața lor.

Citeste si: Andreea Pirui este nevinovată. Ce a dezvăluit examenul toxicologic al fostei concurente de la Puterea Dragostei: ,,Mulțumesc lui Dumnezeu!"

Mădălina și George sunt extrem de fericiți.

Cei doi locuiesc împreună și fac totul în doi. Cuplul a mers în vacanțe, atât aici, cât și în afara țării.

Citeste si: George și Mădălina de la Puterea Dragostei au spus adevărul despre relația lor. Mai sunt sau nu cei doi împreună?

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

george de la puterea dragostei tătic

George - în ipostaza de tătic.

[Sursa foto: Instagram]

George și Mădălina de la „Puterea Dragostei” au botezat un copil

George Ilinca și Mădălina Aștefănoaie sunt o familie. La cât de mult iubesc copiii au decis să boteze împreună o fetiță.

Cei doi sunt de nedespărțit.

Citeste si: Berna de la "Puterea Dragostei", dezvăluiri surprinzătoare. "Am făcut eu o porcărie"

Ei s-au cunoscut în casa iubirii de la Kanal D, apoi au decis să părăsească show-ul matrimonial împreună pentru a fi fericiți departe de camerele de luat vederi.

George și Mădălina sunt unul dintre cele mai iubite cupluri consolidate în casa dragostei.

Citeste si: Bogdan Mocanu s-a împăcat cu iubita lui! Îndrăgostiții au aniversat 11 luni de relație într-o locație de vis: „Detaliile mici fac diferența!”

Citeste si: Jador, anunțul momentului despre relația cu Georgiana Elisei! Chiar artistul a dat vestea: „Începe un nou capitol în viața mea. Vreau copii”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si