Close sidebar
Close sidebar

George de la „Puterea Dragostei” - în ipostaza de tătic. Așa cum nu l-ați mai văzut până acum

George de la „Puterea Dragostei” iubește copiii. Mădălina și-a surprins iubitul, de curând, cu un bebeluș în brațe. Cei doi se topeau când îl priveau pe micuț.

Georgiana Balaban,

George și Mădălina de la Puterea Dragostei.

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

George și Mădălina de la „Puterea Dragostei” se iubesc nebunește, însă nu au anunțat când vor deveni părinți. Pe semne, că cei doi încă copilăresc și nu sunt pregătiți de această etapă din viața lor.

Citeste si: Andreea Pirui este nevinovată. Ce a dezvăluit examenul toxicologic al fostei concurente de la Puterea Dragostei: ,,Mulțumesc lui Dumnezeu!"

Mădălina și George sunt extrem de fericiți. Cei doi locuiesc împreună și fac totul în doi. Cuplul a mers în vacanțe, atât aici, cât și în afara țării.

Citeste si: George și Mădălina de la Puterea Dragostei au spus adevărul despre relația lor. Mai sunt sau nu cei doi împreună?

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

George- în ipostaza de tătic.

[Sursa foto: Instagram]

George și Mădălina de la „Puterea Dragostei” au botezat un copil

George Ilinca și Mădălina Aștefănoaie sunt o familie. La cât de mult iubesc copiii au decis să boteze împreună o fetiță. Cei doi sunt de nedespărțit.

Citeste si: Berna de la "Puterea Dragostei", dezvăluiri surprinzătoare. "Am făcut eu o porcărie"

Ei s-au cunoscut în casa iubirii de la Kanal D, apoi au decis să părăsească show-ul matrimonial împreună pentru a fi fericiți departe de camerele de luat vederi.

George și Mădălina sunt unul dintre cele mai iubite cupluri consolidate în casa dragostei.

Citeste si: Bogdan Mocanu s-a împăcat cu iubita lui! Îndrăgostiții au aniversat 11 luni de relație într-o locație de vis: „Detaliile mici fac diferența!”

Citeste si: Jador, anunțul momentului despre relația cu Georgiana Elisei! Chiar artistul a dat vestea: „Începe un nou capitol în viața mea. Vreau copii”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI