George Krishan este unul dintre expatii pentru care Romania a devenit "acasa". Indianul de 54 de ani s-a acomodat perfect cu viata la sat, unde si-a deschis o ferma de bivoli si o minipensiune.

In 1995, George Krishan a calcat prima oara pe pamant romanesc. Ani de zile mai tarziu, dupa mai multe vizite in tara noastra, s-a indragostit de Romania si a hotarat sa se mute definitiv aici.

A ales comuna Catza, din Brasov.

Citeste si: Se măresc din nou pensiile și salariile? Anunțul făcut AZI de premierul Viorica Dăncilă: "Avem bani pentru asta"

"Imi plac foarte mult caii. Am fost aici in 2006 in plimbare in zona, cu cai. Si am vazut ferma", spune el.

A licitat si el pentru ferma de 150 de hectare, iar dupa a uitat complet de ea. Trei luni mai tarziu, a fost sunat si anuntat ca este noul proprietar. Inceputul vietii de fermier a fost un cosmar pentru George.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

"Am pus aici un cort si am stat si am plans prima noapte cand am ajuns aici. De ce? Din cauza ca nu a fost nimic, nimic", explica fermierul.

Cu propriile maini si cu ajutorul catorva oameni din sat, dar si al voluntarilor veniti din strainatate, George Krishan a reusit sa construiasca tot ce exista astazi in ferma.

Citeste si: Se apropie vara asa ca trebuie sa iti iei un gratar ideal pentru zilele de sarbatoare! Uite ce modele recomanda specialistii!

"Prima casa a fost aici, care am renovat si dupa aia grajdul si am pus acoperis pe cladiri care au fost construite. Am adus electrica aici, am pus tot in pamant. Electricitate, canalizare, tot. Asta a fost cel mai costisitor", dezvaluie el.

Recent, George a amenajat si o pensiune cu patru camere care isi asteapta turistii dornici sa incerce pe pielea lor viata de la tara.

Fostul economist de 54 de ani spune ca nu ar fi ajuns aici daca nu ar fi pus si el umarul la treaba. "Se mulg animale, se face ordine dupa sala de muls, furajeaza animale, taie fan, scoate balegar, tot. Le-ati facut pe toate? Da, da si in continuare fac. Va da o satisfactie? Da, sa invat ceva in fiecare zi, ceva nou", spune el despre cum arată o zi din viata lui.

De cativa ani, George a deschis si o ferma de bivoli care numara acum peste 150 de capete. Dar planurile lui nu se opresc aici. Indianul vrea ca ferma lui sa devina un complex unde turistii sa poata trai cum este viata la tara.

Citeste si: Un copil de un an şi şapte luni a murit după ce a căzut de la etajul 4! Poliţia a deschis o anchetă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si