Echipa emisiunii deschide acest nou sezon cu o incursiune fabuloasa, la Gura Humorului, in inima Bucovinei. Indiferent de anotimp, urbea de la poalele Obcinelor respira frumusete, vibreaza si cucereste prin turismul de aventura.

Andreea Stravoiu si George Mihai ne poftesc sa incepem ziua in forta, in parcul de agrement Arinis, unde exista activitati pe care, deopotriva cei mari si cei mici si-ar dori sa le incerce.

Unul dintre cele mai frumoase orase din Europa, Gura Humorului este perla turistica a Bucovinei, unde, la tot pasul, se gaseste ceva interesant de facut. Un exemplu de dezvoltare in industria ospitalitatii, Humorul are o istorie remarcabila, facilitati de agrement si locuri de popas fabuloase.

Multe aventuri, mancaruri cu dichis

“Capela Sixtina a Estului”, asa cum este supranumita Manastirea Voronet, e cea mai cunoscuta dintre cele cinci lacasuri de cult, veritabile perle arhitecturale, inscrise in  patrimoniul UNESCO. Fresca atat de spectaculoasa, cu binecunoscutul Albastru de Voronet, i-a oferit manastirii unicitatea recunoscuta astazi peste tot in lume.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Live Video În căutarea adevărului- Ediția de vineri, 21 august- Vezi emisiunea Online

Multe aventuri, mancaruri cu dichis, dar si drumurile minunate ale locului bucura ochii privitorilor.

Nu ratati o editie inedita „ROventura”, sambata aceasta, incepand cu ora 15:00, alaturi de George Mihai si Andreea Stravoiu, numai la Kanal D.

Citeste si: „Bravo, ai stil! Celebrities” continuă cu noi ediții, la Kanal D, din 29 august!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si